Sully bajuszán megy a poénkodás az Uncharted-film új trailerén

2021. december 23.
48.2291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Azok, akik izgatottan várják az Uncharted-filmet, kaptak egy kis korai karácsonyi ajándékot, lévén egy vadonatúj trailer látott napvilágot a hamarosan érkező Tom Holland-filmről, ami elég sokat megmutat abból, hogy mire számíthatnak a mozilátogatók.

Az új trailer azt mutatja be, hogy a két főszereplő hogyan találkozik először ezen a bizonyos küldetésen, bár úgy tűnik, nem ez az első alkalom, hogy összefutnak. A kettejük közötti korkülönbségre a trailerben többször is utalnak, a csúcspontot Sully hirtelen új bajuszával kapcsolatos vicc jelenti.

Ez a poén úgy tűnik, hogy egyenesen az Uncharted videojáték karakterére utal, és arra a megjelenésre, amellyel a játékosok a legjobban ismerik őt. Azok a rajongók, akik csalódtak Sully hiányzó bajusza miatt, valószínűleg örülni fognak ennek a viccnek, hogy legalább ennyivel is utalnak rá.

Nézd nagyban ezt a videót!



6 hozzászólás

totyak

2 éve, 6 hónapja és 5 napja

Nekem szerintem nem lesz gondom a filmmel, csak nem Unchartedként kezelem, ahhoz semmi köze. Egy jó kis kincskeresős mozi lesz ez két általam kedvelt színésszel.

válasz erre

Wayfarer

2 éve, 6 hónapja és 7 napja

Engem a repülőgépes csomagos ugrálással vesztettek el, mint mozinézőt röhögő smiley ELŐRE felé halad. miközben a gép legalább 600 km/h-val repül. ... Ez nem Nathan, ez Peter, szteroiddal belőtt lábakkal, aki képes utána ugrani egy 600k/h órával távolodó gépnek röhögő smiley Még ha egy kötélen mászna be, vagy nem szakadt volna le az egész mikor elugrik, azon nem akadnék fenn ennyire...

Meg ugye a 500 éves fa hajótest amit elbír a főárboc (!!!) keményebb a sziklafalnál.. de akkor hogy süllyedt el az a rengeteg fa hajó a zátonyoktól. Vagy a Titanic a jéghegytől.. nem értem.

Tudom tudom, ez egy fantasy, de akkor is..röhögő smiley

válasz erre

VaPe

2 éve, 6 hónapja és 7 napja

Hangulatra igen király!

válasz erre

Patrik94

2 éve, 6 hónapja és 7 napja

Összességében látványra hozza a játék hangulatát, ami már önmagában fél siker.

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 6 hónapja és 8 napja

Így elsőre eléggé bejövős, de majd meglátjuk... Olyan sokáig készült és annyi rendezőt cseréltek, hogy nagy elvárásaim nincsene.

válasz erre

Santonio

2 éve, 6 hónapja és 8 napja

Nem rossz.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja