Styx: Shards of Darkness - így készült a goblin

2017. február 21.
5.0391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Cyanide és a Focus Home Interactive munkatársai egy friss fejlesztői naplóval örvendeztettek meg minket a Styx: Shards of Darkness kapcsán, aminek részeként kideríthetjük, hogy miként is álmodták meg az alkotás csúnya zöld főszereplőjét.
Advertisement

Azzal ugyanis vélhetően senkinek sem mondunk újdonságot, hogy a lopakodós akciójátékok egyik kiválóságának tekinthető Styx: Shards of Darkness keretein belül egy tolvaj goblint vehetünk irányításunk alá, akinek finoman szólva is meglesz a maga stílusa, de hogy mégis miként alakult ki mindez, abba most a készítők avatnak be minket.

Ha kíváncsi vagy minderre, az alábbiakban frissen tálalhatod a kérdéses kedvcsinálót, ami mellé útravalónak még annyit megosztanánk veled, hogy a Styx: Shards of Darkness érkezését március 14-én várjuk PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Nézd nagyban ezt a videót!



Styx: Shards of Darkness kapcsán, aminek részeként kideríthetjük, hogy miként is álmodták meg az alkotás csúnya zöld főszereplőjét.'>
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 8 hónapja és 5 napja

Képzelem milyen bajban lehetnek most azok a játékosok, akik nem játszanak fekete, ázsiai, vagy női/férfi (attól függ milyen nemű az illető) karakterrel, mert nem tudják beleélni magukat röhögő smiley

válasz erre

VaPe

7 éve, 8 hónapja és 6 napja

Igen várós cucc, minden infón csorog a nyálam. mosolygó smiley

válasz erre
Styx: Shards of Darkness
9.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljamarco profilja