Stúdióminőségű mikrofont dob piacra a Razer

2014. december 12.
2.2671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Manapság egyre többen kezdenek játékokat streamelni, vagy valamilyen témában saját csatornát indítani az interneten, ezekben pedig az a közös, hogy a közönség sok esetben érzékeny a hangminőségre.

Sok videósnál figyelhetjük meg, hogy külön mikrofonnal rendelkeznek a jobb hangminőség miatt, azonban ebben a körben nem igazán vannak jelen a játékosoknak szánt perifériákat gyártó vállalatok. A gamer headsetek ugyanis nem rendelkeznek olyan jó hangminőséggel, így aki megteheti, az vásárol egy stúdiómikrofont.

A Razer Seiren pontosan ezt az üres teret hivatott betölteni, hiszen egy komoly stúdiómikrofont rejt a név. Az USB-s eszközhöz természetesen olyan kiegészítőket is kínál a gyártó, mint például a rezgésmentes tartó, így egy komplett Razer szettre is szert lehet tenni. A közleményben az árazásról is esett szó, így megtudtuk, hogy az újdonság 179 eurós (55 000 Ft) ajánlott árat kapott.
5 hozzászólás

Bvektor

10 éve, 1 hónapja és 27 napja

Egyértelmű, hogy a Razer a feltörekvőknek célozza ezt a mikrofont. Ők azok, akik (el)ismerik a Razer nevet, igénylik a minőséget és valószínűleg még nem rendelkeznek ilyennel.
Elég jól néz ki így elsőre, bár azért kíváncsi lennék rá mit tud. Főleg, mivel 40 ezer Ft-ért már akár egy Blue Yetit is lehet venni, ami azért egy elég sokat bizonyított és elismert mikrofon.

válasz erre

totyak

10 éve, 1 hónapja és 27 napja

Feltételezem, aki komolyan foglalkozik olyasmivel, amihez mikrofon kell, az már rég beszerzett valami minőségit, de persze mindig lesznek feltörekvő tehetségek, akiket még el lehet csábítani.

válasz erre

Exerent

10 éve, 1 hónapja és 27 napja

Azért a magyar ember nem dob ki ennyi pénzt egy mikrofonért.

válasz erre

Thensy

10 éve, 1 hónapja és 27 napja

Combos a külseje.Jó , hogy kapunk kiegészítőket hozzá nyelvnyújtó smiley de az ára magyarnak sok.

válasz erre

kpal

10 éve, 1 hónapja és 27 napja

Ez valóban igazi Rádiós mikrofon mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja