Stuart Black szerint készült a Black folytatása, de abbamaradtak a munkálatok

2010. március 10.
1.6381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Stuart Black neve túlontúl felkapottá vált az utóbbi napokban, köszönhetően annak a ténynek, hogy a nagy sikerű Black alkotója csatlakozott a Codemasters-hez, és néhány játékipari veteránnal karöltve egy Bodycount nevű akciójátékba fogott.

Sajnos nagyon sokan csalódtak a bejelentést követően, hiszen a nagy többség a Black folytatását várta az úriembertől, aki a mai napon egy interjúban tisztázta a történteket. Állítása szerint ugyanis közvetlenül az első Black megjelenése után néhány hónappal már meg is kezdődtek a második epizód munkálatai, akkor még a Criterion égisze alatt, ám az egész abbamaradtak.

Arról sajnos konkrétumok nem hangzottak el, hogy mi is állhatott pontosan a projekt leállásának hátterében, de a tervezőasztaloknál messzebbre biztosan nem juthatott az egész. Sajnos a reményről, miszerint a folytatás valaha még elkészülhet, szintén nem érkeztek megerősítések, de mivel Stuart már a Codemasters-nél tanyázik, erre elég kevés esély van. Természetesen elképzelhető, hogy az ötletgazda nélkül ütik nyélbe majd a Black 2-t, ám ez feltehetően már a fanatikusoknál is kiverné azt a bizonyos biztosítékot. Meglátjuk, hogy mit hoz a jövő, jelenleg koncentráljunk inkább a Bodycount-ra.
1 hozzászólás

popapa

11 éve, 3 hónapja

Na jó koncentráljunk a Badycontra. De remélem egy újabb Black-re is koncentrálhatunk, hamarosan!? Csak az íze végett!!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

 adambalonyi profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljamarco profiljadrift3r91 profiljaManiac profilja