Stuart Black októberben elhagyja a Bodycount fejlesztőcsapatát

2010. július 19.
1.7771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Codemasters kiadó megerősítette azt a hírt, hogy Stuart Black októberben elhagyja a Bodycount fejlesztőcsapatát, tehát még a játék piacra dobása előtt lelép.

"Stuart úgy döntött, hogy három év után elhagy minket, miután megteremtett egy nagyszerű jövőképet és irányt mutatott nekünk a Bodycount fejlesztését illetően. A dizájneri feladatát októberig ellátja még, illetve tartani fogja a kapcsolatot a fejlesztőbrigáddal, hogy a tervei szerint fejezzék be a játékot" -nyilatkozta a Codemasters kiadó egyik képviselője.

Az egyelőre nem derült ki, hogy miért akar kilépni Stuart Black a fejlesztőcsapatból, de a pletykák szerint nézeteltérések, vagy egy belső vita miatt szánta rá magát a férfi erre a döntésre. Az is elképzelhető, hogy a negatív visszajelzések miatt száll ki Stuart a brigádból, mivel a Bodycount-ot bemutató videók sokak szerint elég gyenge minőségűek, tehát nem ütötték meg az elvárt színvonalat. Stuart Black az akciódús Black című FPS lövöldéjével vált híressé.A Bodycount 2011 első negyedévében fog megjelenni PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja