A földműveseket sem kíméli a Stronghold 3 launch trailer

2011. október 26.
3.0061
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Tegnap óta veszi ostrom alá a kiskereskedéseket a SouthPeak Games üdvöskéje, a Stronghold 3, s ezen alkalomból ma egy hivatalos launch trailert kaptunk kézhez, az ünnepélyes eseményt betetőzendő.

Ebben a videóban újfent megbizonyosodhatunk afelől, hogy a Firefly Studios olvasatában továbbra sem fenékig tejfel a középkori élet, s hogy olykor a parasztok is belehörpintenek a háború levébe.

Civileket mészárolni egy videojátékban? Nos, ez a nagybecsű Firefly-nak szemlátomást korántsem okoz akkora fejfájást, mint mondjuk az efféle tettektől elhatárolódni igyekvő DICE-nak: ez az alant található trailer láttán nyilvánvalóvá válik. Miként az is, hogy a fiúk ezúttal valami dinamikusabb élménnyel kecsegtető címmel álltak elő a Stronghold zászlaja alatt, mint a második rész esetében.

"Örömünkre szolgál, hogy a rajongók végre a harcmezőkre masírozhatnak, hogy megfékezzék A Farkast [The Wolf] a hatalom átvételében" - nyilatkozta Simon Bradbury, a Firefly vezető tervezője. - "A Stronghold 3 nagy ugrást jelent a széria számára, és rendkívül keményen dolgoztunk azért, hogy végletekig finomítsuk a Stronghold mechanikájának szívét, továbbá hogy temérdek új, izgalmas tartalommal lássuk el azt."

#tv#
Stronghold 3, s ezen alkalomból ma egy hivatalos launch trailert kaptunk kézhez, az ünnepélyes eseményt betetőzendő.'>
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 4 napja

Hogy kel a onlyn Jatszani???

válasz erre

NightVision

13 éve, 6 hónapja

Épp,most szerzem meg a mai napon..röhögő smiley
Kíváncsi leszek,mert a régeiek tetszettek.

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja

Durca jó kis gamma

válasz erre
Stronghold 3
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profiljaManiac profilja