Streets Of Rage: iPhone-on landolt a Sega klasszikus utcai bunyója

2009. július 20.
2.7951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
PlayStation Portable ide, Nintendo DS oda, azért néha besárgult tekintettel figyeljük az egyre gazdagabb iPhone/iPod Touch játékkínálatát, melyet most a Sega toldott meg egy valódi klasszikussal.

Az utcai beat'm'up trilógia első, egyben sajnos leggyengébb darabja érkezett a napokban az Apple népszerű készülékeire és valószínű, hogy itt nem fognak megállni, folytatás szagot érzünk a levegőben. Hogy miként működik egy ilyen jellegű anyag az érintőkijelzőn? Ezt Neked kell próbára tenned.

A kilencvenes évek legelején, Sega Mega Drive-ra (Genesis), Sega Game Gear-re és Sega Master System-re kiadott Streets Of RAGE (Bare Knuckle) a Capcom-os Final Fight nyomdokain halad, ahol az utcai gangeket kell alaposan ráncba szednünk. A retro bunyós remek nyolc pályát, és három választható karaktert (Axel Stone, Adam Hunter, Blaze Fielding) vonultat fel, plusz Yuzo Koshiro felejthetetlen dallamait. Ha szeretted például a Golden Axe-ot, akkor minden bizonnyal ezt is kajálni fogod majd. Az iPhone és iPod Touch kivetülések természetesen a Sega Mega Drive-os verziót futtatják le, technikailag ez volt a legerősebb változat. Az árcetlin kereken öt dollár szerepel, ami igazán nem egy vészes összeg ezért kiválóságért. A két folytatásért rimánkodunk.

#tv#
nincs még hozzászólás

RAGE
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja