Street Racer Europe: Újabb arcade autós őrület készülődik

2009. február 10.
12.0361
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Team6 Game Studios friss munkacíme a Street Racer Europe egy kiváló arcade autós játék lesz, melyről egyenlőre elég keveset, sőt szinte semmit nem hallottunk.

A kifejezetten PC exkluzív cím egy realizmusmentes autós őrület lesz, amelyben Európa számos nagyvárosában versenyezhetünk, többek között Prágában, Varsóban, Amszterdamban, stb. Az alkotást elsősorban a Burnout nyomdokain készítik a fejlesztők, viszont számításaik nem kizárt, hogy kudarcba fulladnak, hiszen az említett játék is elérkezett PC-re, sokak nagy örömére.

A fejlesztők szerint a városok néhány része a valóságról lett lemintázva és minden egyes metropolisznak más és más hangulatot varázsoltak. Az alkotásban nem csak négykerekű járgányokkal téphetjük fel az aszfaltot, hanem motorbiciklikkel is, aminek úgy gondolom kifejezetten örülni fognak néhányan.

A Street Racer Europe célja, hogy a száguldozás szerelmesei kiéljék rejtett vágyaikat és Európa nagyobb városaiban, sebességkorlátozások betartása nélkül vívják hatalmas versenyeiket, amiket több módban is megtehetnek majd. Sajnos ezekről a versenymódokról nem mondtak semmit az illetékesek, de nagyjából már kitalálhatjátok, hogy ezek mik lesznek.

Hírünk igazi érdekessége viszont csak most következik, ugyanis a srácok mellékeltek az információ mellé néhány ízes screenshotot, melyeket természetesen te is megcsodálhatsz, ha egy kicsit lejjebb gördíted az oldalt. Megjelenési időpont és egyéb fontosságok egyenlőre még sajnos nem ismertek, várjuk a továbbiakat...


Street Racer Europe: Újabb arcade autós őrület készülődik - 2. kép


Street Racer Europe: Újabb arcade autós őrület készülődik - 3. kép


Street Racer Europe: Újabb arcade autós őrület készülődik - 4. kép


Street Racer Europe: Újabb arcade autós őrület készülődik - 5. kép


Street Racer Europe: Újabb arcade autós őrület készülődik - 6. kép


Street Racer Europe: Újabb arcade autós őrület készülődik - 7. kép


Street Racer Europe: Újabb arcade autós őrület készülődik - 8. kép

3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 10 napja

szia sztok

válasz erre

Vendég

16 éve, 4 hónapja és 14 napja

sziamenő smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 5 hónapja és 2 napja

szia

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja