Street Fighter: The Legend Of Chun-Li: Befűzve a debüt trailer

2008. december 30.
1.9341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A korombeliek bizonyára élénken őrzik elméjükben az első Street Fighter mozis adaptációt, amely akkorát zakózott, hogy még nézni is fájt.
Advertisement

Steven E. de Souza rendezésében és Jean-Claude Van Damme, illetve Raul Julia főszereplésében sem volt képes maradandót alkotni, bár ez így nem fedi a valóságot, mert bizony emlékszünk még arra a borzalomra, amely mint önálló film, nem is feltétlenül volt csapnivaló. A Capcom verekedős brand-jével való házasítás viszont már kevésbé tetszetős.

Lenyeltük, nehezen, de megemésztettük, és epedve várjuk a második, élőszereplős Utcai Harcosok mozit, a gyönyörűséges Kristin Kreuk-kal a középpontban. Ő fogja ugyanis magára rántani a kínai lányka, Chun-Li szerepét a vásznon, bizonyára nagyobb sikerrel, mint tette azt kolléganője, Ming-Na, az első filmben. Ezúttal más jellegű sokk érte az érdeklődő nagyérdeműt, Ryu és Ken nem kapnak szerepet a műben, bátor döntés volt ez bizony az illetékesektől, majd utólag elszámolnak vele.

Lesz nekünk viszont egy Robin Shou-nk, Gen szerepében, aki korábban Liu Kang figuráját keltette életre a Mortal Kombat filmes feldolgozásaiban. Szép kis kapocs ez a két brand között. Kissé letértem az útról, a hír apropója..., megjelent az első trailer. Elhozni nem tudjuk, de szívesen játszuk el a kalauz szerepét. A filmet februári premierrel mutatják be a nagyvilágban, izgatottan várjuk a végeredményt. A link után egy ízelítő.

Street Fighter: The Legend Of Chun-Li Trailer
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja