Street Fighter Movie: Új arcok a fedélzeten

2008. március 20.
7.6051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az első, 1995-ös Street Fighter: The Movie valami elképesztően hatalmasat hasalt globálisan.

A filmet még a Jean-Claude Vad Damme, Raul Julia sztárpáros sem tudták megmenteni. Alapjaiban rosszul volt felépítve az egész koncepció és a rendezés sem volt az elvártaknak megfelelő. Tudjuk már egy ideje, hogy a Capcom futni kíván még egy kört a címmel, de ezúttal sokkal gondosabban ügyelnek a hitelességre és a minőségre. Érdekel az új szereplő gárda? Akkor gyertek utánam.

Capcom-éknál most újból a Street Fighter láz tombol. Serényen hegesztik a játék negyedik felvonását, mialatt az új filmet is aktívan felügyelik. Mégegy baki nem megengedett, ezért jó is, ha összekapják magukat. Nyilvánosságra hozták néhány ismertebb szereplő nevét, ami megmozgatta a fantáziánkat. Lássuk, hogy kik fémjelzik majd a 2009-ben esedékes újabb utcai harcosok moziját.

A történet Chun Li körül fog bonyolódni, akit a csodálatosan szép Kristen Kreuk alakít majd. Őt a nézők már jól ismerhetik a népszerű Smallville sorozatból, melyben Lana Lang-ot alakítja. Michael Clark Duncan (The Island, Sin City, Daredevil, The Green Mile) pedig Balrog, a megtermett boxoló jelmezét ölti magára. Raul Julia után most Neal McDonough (The Hitcher, Flags of our Fathers, Minority Report) bújik a rettegett zsarnok, M. Bison szerepébe.

Hogy ne csak színészek lépjenek porondra, Vega-t a spanyol származású ketrec harcost Taboo, a Black Eyed Peas egyik tagja alakítja. Chris Klein-t (We Were Soldiers, American Pie) pedig Charlie Nash szerepében köszönthetjük majd a vásznon. Az eddig összeállt team bizony elég érdekes személyekkel gyarapodott. Kérdés, hogy elviszik-e a hátukon az új mozit.

Egyelőre ennyit sikerült megtudnunk a sokak által várt második menetről. Bizonyára hamarosan újabb karakterek tünnek fel a színen, akiket alkalom adtán szintén bemutatunk Nektek. Alant Kristen Kreuk-ben (Chun Li) gyönyörködünk! :D


Street Fighter Movie: Új arcok a fedélzeten - 2. kép


Street Fighter Movie: Új arcok a fedélzeten - 3. kép


Street Fighter Movie: Új arcok a fedélzeten - 4. kép

1 hozzászólás

Dante576

13 éve, 4 hónapja és 7 napja

Tetszetős színész lista!Már csak egy jó Akuma kellene meg persze egy jó Ryu akit szerintem Jet Li tudna jól alakítaniVárom nagyon a filmet!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

GamePlay profiljagery1113 profiljapence089 profilja