Street Fighter Movie: Ryu és Ken ezúttal távol maradnak

2008. június 04.
2.2131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Capcom már nyakig beleásta magát a második Street Fighter film elkészítésébe és mint azt érzékeltetik is az érdeklődőkkel, ezúttal sokkal nagyobb gondot fordítanak a műre, mint a korábbi, Van-Damme féle zakóra.
Advertisement

Az új mozis feldolgozás központi szereplője a kínai gyönyörűség, Chun Li lesz, akit a nem kevésbé dekoratív Kristin Kreuk fog alakítani. A hírességek listája ennyiben nem merül ki hiszen számos további sztárt is felvonultat majd az alkotás.

Viszont Ken-t és Ryu-t már biztosan nem. Ezt hívják hidegzuhanynak. Hogy fajulhatott el ennyire ismét a dolog, hogy a két legfőbb karakter kimarad a buliból? Az első moziban ugyan benne voltak, ám csupán mellékszereplőként, hiszen ott Guile került a középpontba. Ezúttal pedig Chun Li. Vajon ehhez mit szólnak majd a rajongók? Patrick Aiello, a film producere erősítette meg a tényt, ezzel okozva emberek tízezreinek mély depresszióba való zuhanását.

Állítása szerint túlságosan is sok karakter van már a Street Fighter univerzumban ahhoz, hogy mindenkit belezsűfoljanak egyetlen mozis alkotásba. Hogy világméretű lázadás ne kerekedjék a bejelentésből, gyorsan szépítette amit még lehetett, és felvetette annak lehetőségét, hogy a fehérbe és pirosba öltözött kedvenceink visszatérhetnek egy esetleges folytatásban. Ezt megkaptuk. A film címe Street Fighter - The Legend Of Chun Li lesz és valamikor 2009-ben kerül bemutatásra, a tervek szerint. Pompás.
1 hozzászólás

Dante576

17 éve, 1 hónapja és 26 napja

Gratulálok ismét egy szemét kerül vetítésre!!Ryu és Ken nélkűl nem SF az SF!!!Nem tudom elhinni, hogy már megint elrontották!!!Szégyen!!!szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja