Street Fighter IV: Sheng Long, a rejtett fájter?

2008. április 01.
2.8561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Újabb hét, újabb felfedett karakter.

Ezúttal ismét a Capcom nagy szorgossággal kalapált negyedik Street Fighter-je mutat magából valami érdekeset. Natsumi Shiozawa, a játék project menedzsere úgy döntött, hogy valami izgalmasabb témáról is lerántja végre a leplet. Az elmúlt hetekben egyre-másra bukkantak fel az újabb és újabb karakterek, melyek között számos, régi visszatérő is képviseltette magát. Most viszont más a helyzet. Sheng Long nem egy alap karakter lesz.

Sheng Long egy olyasvalaki, akit már a kilencvenes évek, klasszikus Street Fighter-jeiben is megneveztek, de senki sem láthatta őt sehol. Egy igazi fantom volt mostanáig. Shiozawa uraság igazán tréfás kedvében lehetett, hiszen adott is, meg nem is. Elárulta, hogy Sheng Long, Ryu-nak..., és be is húzta a kéziféket, az egyetlen fotót pedig alaposan besatírozta, hogy csak a körvonalak engedjenek láttatni valamicskét. Ért az idegek borzolásához, annyi szent.

Sheng Long egy rejtett karakter lesz, akit csak a megfelelő módszerrel és feltételekkel fogunk tudni előcsalni. Ennek módját viszont sikerült kinyomoznunk, hogy mégsem üres kézzel kelljen elballagnunk.

1. Válaszd Ryu-t
2. Nyerj minden menetet perfektre a Boss-ig
3. A Boss-nak mutass be egy Shoryuken megmozdulást (előre negyed kör + ütés)

Mint látható, nem adják olcsón a figurát. Mindenkit perfektre pofozni a főnökig nem lesz sétagalopp, gyerekek. További információkkal egyelőre nem volt hajlandó szolgálni, Shiozawa uraság, aki láthatóan mókás hangulatban volt mindvégig. Amit nekünk megmutattak, elmondtak, azt sikeresen átadtuk, így nincs más hátra, mint meglesni a még árnyék formájában létező rejtett karakterünket és várjuk a nagy hivatalos leleplezést. Áprilisi tréfa volna csupán? Minden megeshet.

Sheng Long
13 hozzászólás

Dante576

17 éve, 5 hónapja és 16 napja

Ha olyan a játék mint anno a 3 akkor Ryu-val simán megcsinálom a Perfect-eket!kacsintó smileyKiváncsi vagyok Shen Long-ramosolygó smileyBiztos a Bloody Roar-ból hozták átmosolygó smileymosolygó smileymosolygó smiley

válasz erre
12a(z) 2 -ből
Street Fighter IV
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaNeo1989 profiljaBotyi profilja