Street Fighter IV: Rufus és El Fuerte akcióban

2008. április 13.
3.0531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Akik eddig figyelemmel követték a Capcom klasszikus fighter-ének feltámadását, azok már kívülről fújják a felfedett karakterlistát, de még mindig van új nap alatt.

A legutóbbi, megerősített harcos El Fuerte volt, aki egy mexikói pankrátor, némi gasztronómiai hátérrel. Róla eddig jóformán csak képeket láthattunk, ám odabent végre életre kelt a kistermetű, fürge "vresztler". De vajon ki lehet az a Rufus? Nem hallottál róla mostanáig?

Akkor hamar pótold a hiányos Street Fighter IV bibliádat, mert bizony most rajta lesz a világ szeme. Rufus egy újabb harcos a palettán, aki valami elképesztő testi adottságokkal rendelkezik. Konkrétan olyan gömbölyű, hogy simán körbegurulhatná a Földet. A kopasz fejéről pedig egy fonott lófarok lebeg az éterben. Egyelőre többet nem nagyon lehet tudni róla, de bizonyára a Capcom hamarosan őt is be fogja majd harangozni, addig kénytelenek vagyunk beérni az alant prezentált, gyenge minőségű, ám annál árulkodóbb mozgóképpel.

El Fuerte is tiszteletét teszi egy videó formájában, mely remek alkalom a stílusának és mozgáskultúrájának alapos kielemzésére. Róla már minden szükséges információt megszereztünk, de ha mégis lemaradtál volna róla, akkor az alábbi linkeken máris pótolhatod a mulasztást.

Rufus Vs. Blanka
#tv#

El Fuerte Vs. Zangief
#tv2#

Korábbi kapcsolódó cikkeink:

Street Fighter IV: Újabb karaktert leplezett le a Famitsu
Street Fighter IV: Fókuszban El Fuerte
2 hozzászólás

Vendég

17 éve, 4 hónapja és 25 napja

El Fuerte MINDENKIT odaver!kacsintó smiley Legalábbis ha én játszom vele.nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Dante576

17 éve, 4 hónapja és 25 napja

Nagyon király!Főleg El Fuerte speciális támadása a nyerőkacsintó smileyDe azárt RYU-val szemben semmi esélye kacsintó smiley

válasz erre
Street Fighter IV
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja