Street Fighter IV: Nem lesznek konzol specifikus karakterek

2008. július 26.
1.8571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Mára is jutott egy adag Street Fighter IV érdekesség.

Ezúttal nem látványorgiával bombázzuk a látóidegeket, hanem tovább adjuk Yoshinori Ono uraság kijelentését, mely így szól: A Street Fighter IV-ben nem lesznek konzolspecifikus karakterek. Mit is szeretett volna ezzel mondani a játék producere? Csupán azt, hogy bár a július 14-én debütált árkád változathoz képest lesznek bónusz harcosok a később érkező otthoni verziókban, azok minden platformon megegyeznek majd.

Tehát magyaránszólva, nem lesznek kimondottan csak az egyik, vagy csak a másik masinán exkluzív szereplők, minden itthoni változat egyazon felhozatalt fogja felmutatni. A Soul Calibur IV esetében láthattunk már ilyet, hiszen ott Yoda mester kizárólagosan az Xbox 360-as verzió sajátja, míg a nagy Darth Vader csak a PlayStation 3-as kivetülésben fog feltűnni. Yoshinori Ono uraság világosan közzé tette, az ő csapata nem kíván erre az útra lépni, nem lesznek tehát úgymond konzolspecifikus karakterek a Street Fighter IV-ben.

Meg is ragadnám az alkalmat, hogy helyesbítsek egy tegnap leközölt, tényként kezelt megjelenési időpontot. A tegnapi Street Fighter IV-es hírünk bekezdésében jómagam az idei novembert jelöltem meg várható érkezésének, holott egyelőre nincs hivatalosan megerősítve annak ténye. Jóllehet, mi ezt az információt kaptuk, ám a félreértéseket elkerülendő, fontosnak tartom elmondani, egyelőre nem tudni pontosan, hogy a három itthoni verzió mikortól lesz megvásárolható. Így érzem pontosnak és tisztázottnak a dolgot.

Most pedig foglaljuk gyorsan össze, hogy kiket várunk az otthoni verziókban...

Visszatérők:

- Ryu
- Ken
- Chun-Li
- Guile
- E. Honda
- Blanka
- Dhalsim
- Zangief
- Balrog
- Vega
- Sagat
- M. Bison

Újoncok...

- Abel
- C. Viper
- El Fuerte
- Rufus (Sheng Long-ként bejelentve, áprilisi tréfaként)
- Seth

Az itthoni verziók bónusz karakterei...

- Dan Hibiki
- Fei-Long
- Cammy
Street Fighter IV érdekesség.'>
1 hozzászólás

Dante576

17 éve, 1 hónapja és 1 napja

Csak már játszhatnék vele!kacsintó smiley

válasz erre
Street Fighter IV
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja