Street Fighter IV: Nem kizárt egy Nintendo Wii-s átültetés

2009. június 14.
1.6551
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az utóbbi évek egyik legnagyszerűbb árkád beat'm'up-járól maradt le a Nintendo Wii-s tábor, az ő gépükre ugyanis a Capcom nem készítette el a PlayStation 3, Xbox 360, PC trióra szánt Street Fighter IV-et, viszont a remény egyelőre nem lett tarkón lőve.

Úgy fest, hogy a Capcom-nál fontolgatnak egy átültetést, erre engednek következtetni bizonyos utalgatások Christian Svensson-tól és Seth Killian-től.

A Capcom Unity blogban adott válaszaik életben tartják a reményeket, hiszen a fórumon kinyilvánított válaszaik korántsem tűnnek markánsan elutasítónak.

Seth Killian szerint a vizuális prezentáció ugyan nem lehetséges a Nintendo szerényebb képességekkel felruházott hardverén, viszont a lényegi játékelemek mindenképp kivitelezhetőek rajta.

Senki sem állítja, hogy készül majd egy butított változat a Nintendo Wii számára, de azt sem lobogtatják, hogy felejtős a mutatvány, pedig jól tudják, hogy milliók várják tárt karokkal szerte a világban a kiotói "csodamasinán".

A remény tehát továbbra is él, tanulhattunk a Tatsunoko Vs Capcom történetéből, a korábban japán exkluzív cím végül nagy meglepetésükre Amerikában is akcióba lendül. Akkor miért ne eshetne meg az újabb kis csoda? Bízunk benne, hogy végül elkészül majd, bár veszíthet fényéből, azért mégis szerethető lenne.

"Soha nem mondjuk azt, hogy soha..." - Senior Community Manager, Seth Killian.
Street Fighter IV-et, viszont a remény egyelőre nem lett tarkón lőve.'>
nincs még hozzászólás

Street Fighter IV
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profilja