Street Fighter IV: Mad Catz FightPad a PC-s változathoz is

2009. május 10.
3.6291
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Hosszú-hosszú keserves és ínséges időszak után végre PC-re is megjelenik egy minőségi verekedős játék, amely sokak számára felidézheti a 90-es évek közepének őrületes csatáit.

A Capcom merész húzása meglepte az egész játékosvilágot, különösen a személyi számítógépes tábort, amely talán már el is felejtette, hogy milyen érzés virtuálisan egymást püfölni billentyűzeten összehozott kombókkal. Ha a japán óriáscégen múlik, akkor ez továbbra is a múlt kellemes emlékei között marad, hiszen az egyenlőség jegyében a PC-s játékosok számára is elérhetővé teszik a Mad Catz limitált Street Fighter IV-es gamepadjét.

A gyártó által FightPadnek keresztelt kontrollert eddig hatalmas sikerrel árusították, mostanában már nem is egyszerű újonnan hozzájutni. Ezt felismerte a Capcom is, ezért a PC-seknek összerakott egy olyan pakkot, amelyben a játék mellett megtalálható egy Ryu képével díszített FightPad is. A csomag 59,99 dollárt kóstál, szemben a sima változat 39,99 dolláros árával. Mivel a gamepadet 40 dollárért lehet magában beszerezni, egy kis fejszámolás után rögtön rájövünk, hogy akinek a játék mellett kell a kontroller is, annak mindenképpen az összecsomagolt kiadást érdemes választania.

Eddig mindez szép és a jó, azonban most következnek a kellemetlenségek. Először is, ha hozzá kívánunk jutni, akkor azonnal kell cselekednünk, mivel a stúdió pontosan annyi FightPadet gyártat, amennyi előrendelés befutott rá. A nagyobb probléma viszont az, hogy boltokban csak és kizárólag Amerikában fog majd feltűnni, az európai és ázsiai játékosok kénytelenek lesznek igénybe venni a Capcom internetes áruházát és az ezzel járó nem elhanyagolható postaköltséget.

Street Fighter IV: Mad Catz FightPad a PC-s változathoz is - 2. kép

1 hozzászólás

Vendég

16 éve,

menő smiley gg

válasz erre
Street Fighter IV
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja