Street Fighter IV: Japán rakétastart

2009. február 16.
1.6951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Nippon-i barátaink lecsaptak a frissen megjelenő Street Fighter IV mindkét konzolos verziójára, már az első napon szinte nullára csapolták a játékboltok készleteit.

A Capcom legendás fighter sorozatának negyedik darabja nagy közönség kedvenc a felkelő nap, a sushi és rizspálinka országában. A Street Fighter IV tavaly nyáron beköltözött a távol-keleti sziget játéktermeibe, a konzolos verziókra viszont egészen mostanáig kellett várniuk a kombó királyoknak.

Ki is használták az első adandó alkalmat és a játék premierjének napján felmarkolták a boltokba kiszállított készleteket, fogyott bőven mind a PlayStation 3-as, mind pedig az Xbox 360-as konverziókból, összesen pedig 86,000 darab suhant ki a boltokból, mondom még egyszer, egyetlen nap leforgása alatt.

Az amerikai premier tizenhetedikén esedékes, mi pedig huszadikától csaphatunk le a saját régiónk kópiáira, hasonló sikerekre számíthatunk itthon és a lehetőségek hazájában is egyaránt, a szériának óriási kultusza van széles e világban. Aki internet és nyomtatott sajtó hiányában tengette életét egy barlang fogságában, annak is elég annyit tudnia a műről, hogy kihagyhatatlan darab, igazi műalkotás.

A Street Fighter IV megtartotta a klasszikus, retro, síkbeli gameplay-t, melyhez egy vadonatúj, háromdimenziós látványvilág társul, már-már művészi vonásokkal ruházva fel a produktumot. A néhány friss hús mellett a sorozat eddigi szereplőinek színe-java feszít a karakterválasztó képernyőkön. Yoshinori Ono, a játék producere egyelőre elégedett lehet, de a feszült pillanatok nem szűnnek amíg el nem startol nagy rőssel a többi territóriumban is.
Street Fighter IV mindkét konzolos verziójára, már az első napon szinte nullára csapolták a játékboltok készleteit.'>
nincs még hozzászólás

Street Fighter IV
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja