Street Fighter IV: Ezt lesd meg!

2008. július 25.
2.4181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Capcom idén, november végén egy óriási ajándékkal kedveskedik a Street Fighter rajongóknak, hiszen érkezik a sorozat valódi folytatása, az igazi negyedik felvonás, PlayStation 3, Xbox 360 és PC platformokon.

Már az lenne igazán újdonságszámba menő, ha egy hetet is kibírnának a japán fejlesztő/kiadónál anélkül, hogy ne dobnának valami újabb kedvcsinálót, látnivalót közszemlére. A marketing gépezet teljes fordulaszámon pörög, ezt mi nagyon kultiváljuk tőlük.

Gyakorlatilag minden olyan információt megosztottunk már Veletek, amely mostanáig a felszínre került a Street Fighter IV kapcsán, sőt, tekintve, hogy ez egy sima, árkád stílusú verekedős móka, még talán többet is a kelleténél. Nem tehetünk róla, szerkesztőségünk egyik idei nagy kedvence, így szorosan a nyomában loholunk az újdonságoknak, bármi is kerül a szemünk elé róla.

A frissen begyűjtött mozgókép újfent egy fantasztikus darab, remek "rendezés", stílusos tálalás, hangulatos körítés... Felcsendül a klasszikus dallam, a Street Fighter "himnusza", amely több lapáttal dob szenet a tomboló tűzre. Az egyik legjobban eltalált mozgókép, szívekig hatol, csillapíthatatlan vágyakat gerjeszt.

Akit még ez sem tüzel fel a kellő hőfokra, az jobb, ha el is felejti, a listáról lehúzza a címet, mert ebben az egyetlen snittben úgy gondolom, hogy a világon minden benne van, amitől ez az anyag jövendőbeli bunyós királlyá válhat és késztetést indukálhat a feltétlen beszerzésére. Soul Calibur IV? Imádjuk, de nem képes már a forradalomra. Tekken 6? A szokásos móka, tetszetősebb csomagolásban. Kell, de nem áldozunk érte életeket.

Street Fighter IV? Töltsétek ki alant a fórumot helyettem ha kedvetek tartja, nyilatkozni támad vágyatok. Egy biztos, ezt mi olyan szélsebesen fogjuk begyűjteni, hogy annak párja nem lesz. A szavak helyett most dőljön Rátok mindaz, amit mi csak "pure arcade feeling-nek" hívunk. Ez ütni fog. Enjoy!

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
4 hozzászólás

FutuRetrO

12 éve, 10 hónapja és 18 napja

Figyelitek? A hír kiment 16:20-kor, Dante már 16:24-kor itt termett a semmiből és a videót nézi! Majd nem sokkal utána kommentel. Ez valami hatodik érzék lehet csak, bááázzzeeeg! Nagyon kemény vagy, Drága Barátom! A sorozat legnagyobb fan-ja, kerek-e világon. Már telepatikusan is összenőttek. Én meg csak pofázhatok Neki, hogy térjen át a King Of Fighters vallásra, Ő nemmmm, Ő csak a Street Fighter-nek él. Tessék, itt a bizonyíték!

P.S. Elkavarodott valahogy az eredeti, duplázom, így tuti bekerül a fórumba.

válasz erre

FutuRetrO

12 éve, 10 hónapja és 18 napja

Akkor még álmodból is sikerült felverni vele! Ez már fanatizmus!

válasz erre

Dante576

12 éve, 10 hónapja és 18 napja

Bocs Tomodachi már 16:20 után pár másodperccel i itt lettem volna csak még aludtam mert éjszakás vagyok My life is the Street Fighter

válasz erre

Dante576

12 éve, 10 hónapja és 18 napja

Rendesen végigfutott a hátamon a hideg mikor felcsendült a régi dallam Nagyon jó lesz és teljes mértékben kötelező darab!

válasz erre
Street Fighter IV
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Sándorkolbász profiljagery1113 profiljaManiac profiljarDAVE profiljamarco profilja