Street Fighter IV: Ezt lesd meg!

2008. július 25.
2.6411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Capcom idén, november végén egy óriási ajándékkal kedveskedik a Street Fighter rajongóknak, hiszen érkezik a sorozat valódi folytatása, az igazi negyedik felvonás, PlayStation 3, Xbox 360 és PC platformokon.

Már az lenne igazán újdonságszámba menő, ha egy hetet is kibírnának a japán fejlesztő/kiadónál anélkül, hogy ne dobnának valami újabb kedvcsinálót, látnivalót közszemlére. A marketing gépezet teljes fordulaszámon pörög, ezt mi nagyon kultiváljuk tőlük.

Gyakorlatilag minden olyan információt megosztottunk már Veletek, amely mostanáig a felszínre került a Street Fighter IV kapcsán, sőt, tekintve, hogy ez egy sima, árkád stílusú verekedős móka, még talán többet is a kelleténél. Nem tehetünk róla, szerkesztőségünk egyik idei nagy kedvence, így szorosan a nyomában loholunk az újdonságoknak, bármi is kerül a szemünk elé róla.

A frissen begyűjtött mozgókép újfent egy fantasztikus darab, remek "rendezés", stílusos tálalás, hangulatos körítés... Felcsendül a klasszikus dallam, a Street Fighter "himnusza", amely több lapáttal dob szenet a tomboló tűzre. Az egyik legjobban eltalált mozgókép, szívekig hatol, csillapíthatatlan vágyakat gerjeszt.

Akit még ez sem tüzel fel a kellő hőfokra, az jobb, ha el is felejti, a listáról lehúzza a címet, mert ebben az egyetlen snittben úgy gondolom, hogy a világon minden benne van, amitől ez az anyag jövendőbeli bunyós királlyá válhat és késztetést indukálhat a feltétlen beszerzésére. Soul Calibur IV? Imádjuk, de nem képes már a forradalomra. Tekken 6? A szokásos móka, tetszetősebb csomagolásban. Kell, de nem áldozunk érte életeket.

Street Fighter IV? Töltsétek ki alant a fórumot helyettem ha kedvetek tartja, nyilatkozni támad vágyatok. Egy biztos, ezt mi olyan szélsebesen fogjuk begyűjteni, hogy annak párja nem lesz. A szavak helyett most dőljön Rátok mindaz, amit mi csak "pure arcade feeling-nek" hívunk. Ez ütni fog. Enjoy!

#tv#
4 hozzászólás

FutuRetrO

17 éve, 1 hónapja és 7 napja

Figyelitek? A hír kiment 16:20-kor, Dante már 16:24-kor itt termett a semmiből és a videót nézi! röhögő smiley Majd nem sokkal utána kommentel. Ez valami hatodik érzék lehet csak, bááázzzeeeg! Nagyon kemény vagy, Drága Barátom! menő smiley A sorozat legnagyobb fan-ja, kerek-e világon. Már telepatikusan is összenőttek. Én meg csak pofázhatok Neki, hogy térjen át a King Of Fighters vallásra, Ő nemmmm, Ő csak a Street Fighter-nek él. Tessék, itt a bizonyíték! röhögő smiley

P.S. Elkavarodott valahogy az eredeti, duplázom, így tuti bekerül a fórumba. kacsintó smiley

válasz erre

FutuRetrO

17 éve, 1 hónapja és 7 napja

Akkor még álmodból is sikerült felverni vele! röhögő smiley Ez már fanatizmus! menő smiley

válasz erre

Dante576

17 éve, 1 hónapja és 7 napja

Bocs Tomodachi már 16:20 után pár másodperccel i itt lettem volna csak még aludtam mert éjszakás vagyok mosolygó smileyMy life is the Street Fighter kacsintó smiley

válasz erre

Dante576

17 éve, 1 hónapja és 7 napja

Rendesen végigfutott a hátamon a hideg mikor felcsendült a régi dallammosolygó smiley Nagyon jó lesz és teljes mértékben kötelező darab!

válasz erre
Street Fighter IV
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja