Street Fighter IV: Epic Trailer

2008. június 01.
2.8411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Capcom nem bízza a véletlenre.

Tisztában vannak azzal, hogy azon generációk nagy része, akik a Street Fighter sorozaton nőttek fel, manapság már messze járnak a konzolok világától, így újabb piacok és vásárlói rétegek után kutatnak. Nem lesz nehéz dolguk, hiszen sikerült egy olyan különleges látványvilággal, a megboldogult kilencvenes évek játékmenetével és egy mutatós térbeli megvalósítással feltupírozniuk a címet, hogy a bukás esélye szinte egyenlő a nullával.

Persze bármi megtörténhet, de bízunk abban, hogy a kemény munka és a kiváló minőség nem marad kifizetetlenül. Pár napja tettük közzé, hogy míg a Capcom legeladottabb brand-je a Resident Evil sorozat, addig a legjobban teljesítő szóló játékuk a Stereet Fighter II volt. Jó eséllyel idén, legkésőbb jövő év elején mindkettőből jut majd egy-egy folytatás. Tegnap megtekinthettük a Resident Evil 5 legújabb, gameplay-jel fűszerezett videóját, viszont van itt még számotokra valamink.

Ma a Street Fighter IV lesz az étlapon, befutott az Epic névre keresztelt mozgókép, amely igencsak hangulatosra, mi több, durván feeling-esre sikeredett. Egy cseppnyi retro, egy sóhajnyi rajzolt animáció és egy gameplay bomba, a Faith No More, Epic című slágerére. Ez gondosan ki lett dolgozva, ügyesen összerakták. Sajnos még mindig ott tartunk, hogy nem ismerjük a megjelenési dátumot, de talán nincs az már olyan messze. Ha valaki lemaradt volna róla, akkor gyorsan megemlítjük, hogy a játék immáron hivatalos minőségben PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és tádááám, PC-re érkezik. 3, 2, 1, FIGHT!

#tv#
2 hozzászólás

Vendég

16 éve, 3 hónapja és 20 napja

meglepett smileyröhögő smileydzsiháádröhögő smiley

válasz erre
Street Fighter IV
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja