Street Fighter IV: Az anime

2008. július 05.
2.6441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Capcom egy nagyon pofás anime felvezetőt/bevezetőt tákolt össze a hamarosan érkező Street Fighter IV konzolos átiratához.
 

Nem áll tőlük messze ez a rajzos műfaj sem, hiszen már korábban készítettek egy egész estés anime mozit, amelyet jogtisztán, legális formában itthon csak a PlayStation 2-re kiadott Hyper Street Fighter II játék diszkjén csodálhatott meg a közönség, mint afféle bónusz ajándékot. A produktum remekül sikerült, most pedig itt az újabb adag.

Ezúttal viszont nem egész estés, sőt nem is ajándék érzését kelti, inkább amolyan intro videónak tűnik, viszont ahhoz meg a játéktól nagyon eltérő stílusban fogant. A történet nem bonyolódik agyon a levetített alig több, mint 4 percnyi mozgókép után. Ismeretlen karakterek is feltünnek a porondon, kilétüket homály fedi. Ryu egy mezőn nekiesik Akuma-nak, gyúrják egy csöppet egymást, majd egy kis légi harc, fénycsóvák, egy bemutatott Shoryuken, és...

A poént nincs szívem lelőni, nézzétek meg gyorsan és lepődjetek meg, ahogy ilyenkor illik. Az anime eredetéről jelen pillanatban annyit tudunk, hogy a Street Fighter IV-el van kapcsolatban, amit a film végén lévő logó is alátámaszt. Hogy ez most egy intro, vagy egy megnyerhető bejátszás, vagy esetleg egy ending movie? Az egyelőre nem világos. De felmerül a mezei, népszerűsítő trailer mivolta is, mi ez utóbbit tartjuk helytállónak. A mini film élvezhetősége szempontjából viszont nem is fontos. Erre tessék.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
nincs még hozzászólás

Street Fighter IV
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

ezt mondjátok

Gargameth profilja

Gargameth

1 órája és 22 perce
tombadillo profilja

tombadillo

1 órája és 48 perce
VaPe profilja

VaPe

2 órája és 52 perce
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaaszkorbin profiljaWickedSick profiljaGrifid profilja