Street Fighter II: Idézd meg a múltat a YouTube segítségével!

2009. január 19.
2.3361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Néha elmerülünk mi is a játékvilág érdekességeiben és olykor-olykor még a bulvár kategóriába is belekóstolunk, de van egy teljesen másik kategória is, amire az ember szinte nem talál szavakat, talán csak a morbid és bizarr jelzők lehetnek elég kifejezőek, de azok sem tükrözik teljes mértékben a valóságot.

Ez történt a Street Fighter II esetében is, ami sokaknak jelent szép emléket egy letűnt korból, ami már soha nem jön vissza, csak sűrű pozitív vagy negatív (embere válogatja) emlékek közepette...

De akkor is, ami sok az sok! Vagy inkább jópofa? Ezt döntsétek el ti magatok, az biztos, hogy ha a lentebb beágyazott linkre kattintotok, nem mindennapi élményben lesz részetek. Történt ugyanis, hogy egy elvakult rajongó rögzítette a Street Fighter egyes részeit, ütéseit, mozzanatait, majd azokat interaktívvá varázsolta, aminek hála a YouTube rendszerén keresztül nyomulhatunk a játékkal.

Ha a kép nem tiszta, akkor elárulom, hogyan működik az egész. Adott az alap induló videó, amit a lenti linken elérsz. Itt indíthatod a játékot, majd kiválasztasz egy ellenfelet, amire ha rákattintasz a videón belül, eljutsz egy másik bejátszáshoz, ahol indul a csata. A videón választhatunk négy gomb között, mindegyik más és más rúgást, ütést csal elő kiválasztottunkból, ha pedig rákattintottunk, máris tölteni kezd az új filmecske, amin megnézhetjük döntésünk eredményét.

Nagyjából így épül fel ez az eszes, de rendhagyónak nem nevezhető ötlet, amit ha te is ki szeretnél próbálni, nincs más dolgod, mint rákattintani az alábbi linkre. Egy kis szórakozásra megfelelő...

Street Fighter II YouTube
3 hozzászólás

FutuRetrO

16 éve, 6 hónapja és 24 napja

Ezt megkaptad, Raiden Barátunk! röhögő smiley Round 1! FIGHT!

válasz erre

Norbi-wan

16 éve, 6 hónapja és 24 napja

Mert nem a körül forog a világ.
A készítőnek ehez volt kedve és kész.

válasz erre

Raiden

16 éve, 6 hónapja és 24 napja

Ezzel még nincs is gondom,de akkor már miért nem a Mortal Kombat-ot mutatják be.!?meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja