Street Fighter V: ingyenes kiegészítőt kap a játék júniusban

2016. január 25.
3.5141
Maniac profilja, adatai
Maniac
Óriási hírekkel szolgált a Capcom csapata a Street Fighter V kedvelői számára, így kiderült, hogy a franchise történetében először egy sztori kiegészítővel gyarapodik majd a játék aktuális része.

A kérdéses bővítmény - amelyet szimplán Story Expansion néven emlegetett a Capcom - 2016 júniusában válik elérhetővé minden vásárlónak teljesen ingyenes formában, középpontjában egy a harmadik és a negyedik epizód között játszódó történettel, valamint természetesen rengeteg sok bunyóval a középpontban.

Ha mindez nem lenne elég, a bővítményt prezentáló trailer mellett a Capcom bejelentette, hogy a Street Fighter V utolsó bétáira január 30-án kerülhet majd sor, és egészen január 31-ig balhézhatnak benne a rajongók, hogy néhány nappal később már a végleges változatban pofozkodhassanak PC-n és PS4-en is.

6 hozzászólás

totyak

11 hónapja, 1 hete

Most nehogy már elájuljunk, mert valamit véletlenül ingyen adnak! Egyébként meg mindenféle szär kosztümökkel dollárokat gombolnak le az emberekről. Ingyen van, kedves tőlük, de azért szentté nem avatom őket.

válasz erre

Paint

11 hónapja, 1 hete és 1 napja

Az a szőke csaj a képeken, meg a videókban mindig a frászt hozza rám.

válasz erre

Hitman Monkey

11 hónapja, 1 hete és 1 napja

Kedves játékfejlesztők és kiadók, tessék példát venni!

válasz erre

Imperator

11 hónapja, 1 hete és 1 napja

Sztori? Van olyan a SF-ben? A Super meg az Ultra verziókból még a galléria módot is kivették, nehogy véletlenül újra lehessen nézni egy átvezetőt. Amúgy az 5 mikor is játszódik? Mert tudtommal a 3. a legkésőbbi, a 4 meg emiatt jóval előtte van. Jó volna már egy hivatalos idővonal is, mert teljesen káosz ez a sorozat.

válasz erre

fantis6

11 hónapja, 1 hete és 1 napja

hát igen, manapság ritkaság az ilyen

válasz erre

kpal

11 hónapja, 1 hete és 1 napja

Csók a buksijukra hogy ingyenes

válasz erre
Street Fighter V
12.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

AngryKnight profiljamarco profiljaWarriorAutobot profiljarDAVE profiljaStewenwolf profiljakylx profiljagery1113 profilja