Street Fighter jelmezek kerülnek a Dead Rising 4-be, jön a kipróbálható változat is

2017. január 28.
3.6641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A hivatalos Capcom Blogon megjelent részletek értelmében a Capcom Vancouver egy ingyenes frissítéssel látja el a Dead Rising 4-et, amelynek részeként többek között Street Fighter kosztümökkel bővül a kérdéses zombis játék.

Az új kosztümök között Zangief, Cammy, Guile és M. Bison felszerelését is megtalálhatjuk, amelyek a letöltés után automatikusan megjelennek a szekrényünkben, de két új nehézségi fokozat is csatlakozik az alapokhoz január 30-tól, amelyek sokkal nagyobb kihívássá teszik majd az alkotást.

Ha mindez nem lenne elég, a Capcom bejelentette, hogy január 31-től feltesznek az Xbox Live-ra egy olyan Dead Rising 4 változatot, amelyet mindenki ingyen letölthet Xbox One-ra, és szabadon kipróbálhatja a humoros zombimészárlás örömeit, de mindezt legfeljebb csak egy órán keresztül.
4 hozzászólás

totyak

1 éve, 5 hónapja és 2 napja

Fenti képen a középső figura elég szexi

válasz erre

Tommy

1 éve, 5 hónapja és 3 napja

Haláli ez a jáék!

válasz erre

Patrik94

1 éve, 5 hónapja és 3 napja

Beteg játék, de pont ezért imádom!

válasz erre

Imperator

1 éve, 5 hónapja és 4 napja

Ez nem meglepő, eddig is lehetett egy Blanka fejet használni, amit kombinálva az elemmel leutánozhattok az elektromos támadását vagy a sárkánykesztyűt kicraftolva elsüthetttünk egy shoryukent.

válasz erre
Dead Rising 4
18.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaMarduk profiljaLaci721 profilja adambalonyi profiljaLoginRs profiljaHellblade profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaVis Major profiljaturatur profiljaitalianman profilja