Stranglehold: Érkezhet a folytatás?

2008. május 01.
2.0131
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Ennyire azért még nem előrehaladott a dolog, de nagy a valószínűsége annak, hogy Tequila felügyelő nem tűnik el az első konzolos epizód után a sülyesztőben.

John Woo, Hardboiled című mozis alapvetése gyakorlatilag tálcán kínálta a hozzávalókat egy kitűnő videójáték tető alá hozásához, amelyre a Midway le is csapott, melynek folyományaként megszülettet a Stranglehold. Sokan tették már fel a kérdést, hogy akkor most hogyan tovább, lesz-e folytatás?

Ha üzletileg jövedelmező egy játék, akkor az több, mint valószínű, hogy kapni fog további epizódokat. A Midway is erősen gondolkodik annak lehetőségén, hogy a Stranglehold egy franchise-zzá avanzsáljon, tudtuk meg a cég International Executive Vice President-jétől, Martin Spiess-tól, aki a Las Vegas-i Midway\'s 2008 Gamers\' Day után így nyilatkozott a sajtónak...

\"Vannak ez ügyben belső egyeztetéseink, hogy a Stranglehold egy sikeres sorozattá nője ki magát. Az első résszel megalapoztuk a brand jövőjét és nem hiszem, hogy az ebben rejlő lehetőséget fel kéne adnunk, érdemes volna kiaknázatlanul hagynunk. Keressük a lehetőségeket, hogy folytatni tudjuk a történetet, hamarosan újabb információkkal szolgálhatunk ez ügyben.\"

Nagyon úgy fest tehát, hogy a Stranglehold sikerein felbuzdulva a Midway további epizódot/epizódokat fog készíteni a John Woo által megálmodott univerzumban. Ami jó, ami ízlett, azt szívesen fogyasztjuk a jövőben is. Nekünk ízlett a Stranglehold és igen, kérünk még!

A játék tesztjét is elolvashatjátok: Stranglehold' target='_blank' rel='nofollow'>I T T !
1 hozzászólás

Braddock

13 éve, 8 hónapja és 25 napja

Csak remélni tudom akkor hogy jobb lesz mint az előző!

válasz erre
Stranglehold
17.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja