Stranger Things kalandjátékot készít a Telltale Games

2018. június 14.
3.0771
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Telltale Games bejelentette, hogy partneri kapcsolatba léptek a Netflix-szel, aminek eredménye minden téren kölcsönös lesz majd, ezáltal mindkét fél profitálhat belőle, de a legtöbbet újfent a játékosok.

A jó kapcsolatnak köszönhetően ugyanis a Telltale Games bejelentette, hogy nekiláttak egy Stranger Things videojáték fejlesztésének, ami se megjelenési dátummal, se platformlistával, se más egyéb részlettel nem rendelkezik még, vagyis nagy valószínűséggel korai fejlesztési fázisban van.

Hogy miből profitál a Netflix azon túl, hogy a Telltale Games bizonyára szép összegeket fizet ki nekik a Stranger Things jogdíjaiért? Leginkább abból, hogy a fejlesztők engedélyezték számukra a Minecraft: Story Mode első szezonjának streamelését a szolgáltatáson keresztül, lévén a Netflix a jövőben szeretne videojátékok távoli streamelésével is foglalkozni.

A kérdéses alkotás várhatóan idén ősszel bukkanhat majd fel a Netflix kínálatában, méghozzá egyszerre mind az öt epizód, melynek sikere alapjaiban befolyásolhatja majd a jövőben azt, hogy milyen és mennyi videojáték bukkanhat fel ilyen formában a streaming szolgáltatáson.
2 hozzászólás

Direktor

1 éve, 5 napja

Ezek is streamelni akarnak játékot? Nemár ez milyen alja egy Netflixtől.

válasz erre

rDAVE

1 éve, 5 napja

Nagyon gyorsan daráltam le a sorozatot, mindenképp jó hír a játék.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja