Stormrise: Launch trailer

2009. március 25.
2.6801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Végre megérkezett a Sega istállójában ténykedő Creative Assembly alkotásának, a Stormrise-nak a launch videója, ahol összefoglalóan bemutatják friss gyermeküket.

Az RTS stílusban gyökeret verő játék egy poszt-apokaliptikus környezetben, szinte már sci-fi elemekkel operál, ami meglepő lehet azoknak, akik ismerik a fejlesztőcsapat múltját. A Stormrise érdekessége viszont nem csak ebben rejlik, hanem abban is, hogy RTS létére a PC mellett konzolokon is szeretne nagy szeletet hasítani magának abból a bizonyos tortából.

Továbbá egy érdekes megoldással kíván betörni még a taktikázást kedvelők szívébe a produkció, hiszen nem csak a szokásos földről vagy levegőből támadhatunk az ellenfelekre, hanem akár még a föld alól is képesek leszünk elsöprő támadásokat indítani.

A Stormrise, ha minden igaz a tegnapi napon került a boltok polcaira a szokásos három platformon, így ha elnyerte a tetszésedet a bemutató trailer, nyugodtan nézz utána a játéknak, PC-s játékosok viszont előbb mindenképpen nézzenek utána a követelményeknek, ugyanis a legutolsó hírek szerint Vista, valamint DirectX 10 elengedhetetlen lesz a Stormrise futtatásához.

#tv#
1 hozzászólás

Shade

16 éve, 24 napja

Még egy stratégiai játék. Bár elég jó. De akkorse szeretem a stratégiai játékokat. mosolygó smiley Zavar hogy fellülről van és több embert kell írányítani. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja