Stormrise: Komoly PC-s követelmények

2009. március 06.
2.5031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Creative Assembly csapata körül felpörgött az élet, hiszen a napokban érkezett meg az Empire: Total War című RTS várományosuk, egyenesen a gyarmatosítás korára koncentrálva, viszont van még valami a tarsolyukban, amiről sokáig úgy volt, nem is lesz PC-s változata.

Bizony a Stormrise-ról van szó, aminek egyenlőre -a félrevezető címmel ellentétben- nem tudjuk a pontos rendszerkövetelményeit, de azt már igen, hogy csak és kizárólag Vista, valamint DirectX10 alatt lesz hajlandó elindulni.

A húzás több okból is érdekes, egyvalamit viszont muszáj itt megjegyezni. A Stormrise ugye köztudott, egy RTS játék lesz. Konzolokon az RTS műfaj nem annyira sikeres, ezt elkönyvelhetjük tényként. Nincs is sok ilyen stílusban fogant játék, PC-n viszont sokkal nagyobb rajongókör övezi a stratégiákat.

Külföldi kollégáink szerint elég nagy a valószínűsége annak, hogy a Stormrise egy kicsit veszteséges lesz, ugyanis, mint említettük, konzolokon nem túl bejáratott a műfaj, PC-n pedig ilyen követelmények mellett nem valószínű, hogy nagyobb sikerekre tenne szert, hiszen a Vista nem túl közkedvelt operációs rendszer, a DirectX 10 támogatással felszerelt grafikus kártyák pedig még nem lakói minden személyi számítógépnek.

A tényekből adódóan kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki a Stormrise-ból, a megjelenés után minden ki fog derülni, de addig még megnéznénk egy rendszerkövetelményt is, bár a végeredményen az már lehet, hogy semmit sem fog változtatni.
2 hozzászólás

Vendég

16 éve, 2 hónapja és 27 napja

remélem jó lesz!építkezős...komoly egységekkel!menő smileykacsintó smiley

válasz erre

Raiden

16 éve, 5 hónapja és 5 napja

Nem akarok károgni,de ebből marha nagy bukta lesz..mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljaPatrik94 profiljaManiac profilja