Stormfront Studios - Standby üzemmódra váltva

2008. április 07.
1.7861
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Mégsem áll le a Stormfront! Néhány napja még az a hír járta, mely szerint a több évtizedes múltra visszatekintő Stormfront Studios-nál véglelg lehúzzák a rolót.

Ezzel szemben a cég vezetője egy intejú során cáfolta a megszűnésről szóló híreszteléseket, mint elmondta, átmeneti stáduimról van szó csupán. A megszűnés lehetősége azonban valós veszély a továbbiakra nézve, nem voltak tehát alaptalanok a korábbi híresztelések.

A hír felröppenésekor április első napja lévén fenntartással fogadtuk azt, eztán meg elhittük, és tényként kezeltük a Stormfront megszűnését. Nos, az igazság valahol a kettő között rejtezik.

Való igaz, hogy a fejlesztőgárda komoly anyagi nehézségekkel küszködik, van azonban valós remény a megszűnés elkerülésére. Ez utóbbiról a cég vezetője, Don Daglow tájékoztatta a nagyérdeműt egy interjú során. Megszorító intézkedésről van szó. Amíg az anyagiak biztosítása nem garantált, úgy ellehetetlenül a Stormfront további sorsa. Konkrétabban arról van szó kérem, hogy még nem sikerült szerződést nyélbe ütniük a kiadókkal a készülő projektjeikről, melyek közül az új "Gyűrűk Ura - Két torony" játék a legígéretesebb alkotás. Ez utóbbi félkész állapotban leledzik, a kiadókkal azonban még nem sikerült megegyezni.

Amennyiben tehát a Stormfront megtalálja a megfelelő kiadót, úgy biztosítva lesznek az anyagiak, a további működés feltételei, aztán remélhetőleg még jópár évtized az eddigi kettőn túl.

Kapcsolódó:

R.I.P. Stormfront!
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 26 napja

Nem találtam róla infót, hogy jelenleg is működne e a cég. Valaki valamit tud róla?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja