Stílusos és olcsó a Haier új okosórája

2016. február 24.
3.4921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Haier nem éppen a különféle okoseszközeiről híres, hiszen a vállalat főként háztartási gépekben utazik, ugyanakkor az új technológiákkal és terméktípusokkal is bátran kísérleteznek, legutóbbi bejelentésük pedig egy korrekt készülékkel lepte meg a sajtót.
 

Bemutatták ugyanis a legújabb okosórájukat, mely a külseje mellett az árával hozhat sok vásárlók. Persze a tudás sem marad el, hiszen a specifikációkat tekintve szintén nem kell szégyenkeznie a gyártónak.

A 200 dollár környéki ajánlott árért cserébe több színben is rendelhető fém készülékházat és szíjakat, kerek kijelzőt és egyedi operációs rendszert kapunk. Utóbbit 1GB RAM szolgálja ki, a processzor pedig még nem ismert, viszont a szokványos 4GB helyett 8GB belső tárhelyet is kapunk. A megjelenés pontos dátuma még nem ismert.
6 hozzászólás

venoman

2 éve, 3 hónapja és 23 napja

Én nagyon okos találmánynak tartom az okosórákat. Engem rabúl ejtett. Szeríntem a sima karóráknak lassan befellegzett. Mármint nem végleg , de tény,hogy leáldozóban lesznek 5-7 éven belül. Föleg azért mert rengeteg funkciót rá lehet majd tenni. A kardio és egyéb egészségi és sportos funkciók miatt az ország 70 %-a rendelkezni fog vele. Figyeli az alvásunk, figyeli a zsírégetést, a pulzusunk, jelez ha ártalmas tevékenységbe megyünk bele,stb. egyszóval nagyon hasznos. Ez volt a lovakkal is mikor megjelent az auto. Amikor a ford T modell olcsó lett elárasztotta a kontinenst. A lovak fellélegezhettek :-) A sajátos op. rendszer a piac fenntarthatóságát bíztosítja. Minél több van a piacon annál életképesebbek lesznek a kis márkák is. Már most nem kompatibilis minden óra minden teloval.

válasz erre

csirkee

2 éve, 4 hónapja

a márka hallatán nem számítok sok jóra, de jól néznek ki a képen

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 4 hónapja és 1 napja

Nem olyan rossz az a belső. Az egyedi OS az érdekel. Külsőre is tetszetős.

válasz erre

totyak

2 éve, 4 hónapja és 1 napja

A márkát nem ismerem, az egyedi operációs rendszer nagy kérdőjel és igazából 50 ezer jó magyar Forintba kerül. Hááááát....

válasz erre

Paint

2 éve, 4 hónapja és 1 napja

Jól néznek ki, az tuti.

válasz erre

VaPe

2 éve, 4 hónapja és 1 napja

Egyedi oprendszer vajon mit takar? Mivel működik együtt szerintetek?

válasz erre

 
Minden hír, videó és cikk
MWC 2016
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljadrift3r91 profiljaHUNSacha profiljagery1113 profiljaHellblade profiljaWarriorAutobot profiljaNeurotic profiljaManiac profiljakpal profilja