Stílusos és brutálisan jól szellőzik a SilentiumPC új számítógépháza

2017. szeptember 13.
5.5271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Új számítógépházat mutatott be a SilentiumPC, amely Regnum RG4 név alatt rögtön kétféle színben is elérhetővé vált, mint egy átlagos méretű, de korántsem átlagos kinézetű torony.

A lengyel gyártó újdonsága 49,5 centiméter magas, 45 centiméter mély, valamint 25 centiméter széles, és alkalmas ATX, micro-ATX, illetve mini-ITX alaplapok fogadására is, miközben a dizájn szempontjából a modern és elegáns megjelenés a jellemző rá, így aki szeretné, az edzett üveglappal, de fém oldalakkal is kérheti.

Stílusos és brutálisan jól szellőzik a SilentiumPC új számítógépháza - 2. kép

A SilentiumPC Regnum RG4 különlegessége, hogy kiemelkedően jó szellőzéssel rendelkezik, ezáltal előlapját és tetejét is hálós kivitelezéssel oldották meg, miközben egy Paks hűtésére is elég ventillátor-csoport szerelhető bele, közvetlenül az előlaphoz ugyanis három 12-es vagy kettő 14 centiméteres propeller fér el benne, és míg felülre további kettő, hátra pedig egy extra 12-essel egészíthető ki, amelyek fordulatszámát akár a házba épített vezérlőkkel is kalibrálhatjuk.

Stílusos és brutálisan jól szellőzik a SilentiumPC új számítógépháza - 3. kép

A házat felkészítették a vízhűtésre, mindemellett pedig nagy előnye, hogy külön fiókba szerelhető benne a tápegység, valamint hogy meglepő módon a tetejére helyezték a hangcsatlakozókat, a kártyaolvasókat és a két USB 3.0 portot.
4 hozzászólás

drift3r91

7 éve, 2 hónapja

Mi a franctól szellőzne KIEMELKEDŐEN JÓL? Nekem van elől 2 venti alul egy meg hátul egy, felül meg rácsos tehát a tetején is kijön a hő. Innentől kezdve hogy lehet másképp überelni. Aki vizre vesz házat tuti nem ilyet vesz, vannak sokkal pofásabbak is. Az 5,25 ös hely meg nem kellett volna. Ideje elfelejteni a floppycsatlakozókat a házból, meg a dvd olvasót. Kábelmenedzsmentről irhattak volna pontos infókat.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 2 hónapja

Én is osztom a véleményét totyaknak.
Plexi nélkülit is lehetett volna!

válasz erre

totyak

7 éve, 2 hónapja és 1 napja

Plexi nélkül, sima oldallappal, sokkal szebb lenne.

válasz erre

petrovicsz

7 éve, 2 hónapja és 1 napja

"Paks hűtésére is elég ventillátor-csoport" röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja