Steven Ogg elkotyogta, hogy mikor jelenhet meg a GTA 6!

2019. október 16.
31.3321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Red Dead Redemption 2 sikeres rajtja után mindenki azt várja a Rockstar csapatától, hogy villantsák meg végre a GTA 5 folytatását, amiről Steven Ogg, az előző rész egyik főhősének szinkronszínésze most izgalmas részletekkel szolgált.

Aki nem tudná, Steven az ötödik részben Trevor Phillips-nek adta hangját - és sokak szerint fizimiskáját -, de ismerhetjük színészi munkáját olyan sorozatokból is, mint a The Walking Dead, a Better Call Saul vagy a Westworld.

Emberünk a Brazil Game Show vendége volt a napokban, ahol egy Twitterre felkerült beszámoló szerint azt mondta, hogy a sorozat következő epizódja hamarosan érkezik, de kiemelte még, hogy a Rockstar nagy megjelenései között mindig 7-8 év telik el, így felszólította a kérdezőket arra, hogy számoljanak egy kicsit.

Ha ez valóban így van - márpedig így van -, akkor a GTA 6 várhatóan 2020-ban, legkésőbb 2021-ben jelenhet meg a boltok polcain, hiszen az előző epizód 2013-ban látott napvilágot.


5 hozzászólás

totyak

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

Eddig is ezt gondolta mindenki, egyszer valahol ki is fejtettem. Annyiban mondjuk tévedtem, hogy én azt mondtam, idén szeptember-október környékén bejelentik. Na, ez már szinte biztos nem így lesz, bekavart a RDR2.
Nagy kérdés, hogy meghúzzák a jövő év végét és kiadják régi és új konzolra, vagy tényleg csak 2021 lesz belőle. Akkor már nem hiszem, hogy PS4, X One játszana.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

Megint pont generációváltáskor mi?
Hogy utána még 2 évig minden évben megjelenjen más platformra is.

válasz erre

muki

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

Nem mondott ez semmit sajnos. Eddig is ugyanezt az időpontot saccolta mindenki.

válasz erre

VaPe

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

Adja a jól értesültet, de totál nem tud semmit.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

Kösz, ennyit mi is tudtunk.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljakylx profilja adambalonyi profiljaGargameth profilja