Steve Jobs önéletrajza az Amazon 2011-es bestsellere

2011. december 12.
3.1271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Az Apple októberben elhunyt társ-alapítójának lelke nem csupán az iparon belül kísért továbbra is előszeretettel, de az Amazon.com-on is osztatlan sikert arat Walter Isaacson írta életrajza.

Olyannyira, hogy az előnytelen, év végi megjelenés ellenére is a TOP10-es lista élére táncolta magát és közben úton-útfélen körberöhögte vetélytársait.

Érezhetően a kelleténél is nagyobb lángon tartják jelenleg Steve Jobs munkásságait, mint halála előtt, és manapság egyéb sem kell a sikerhez, mint termékünk végére odabiggyeszteni egy "SJ"-t - majd várni az elkerülhetetlen anyagi detonációt. A sikert Walter Isaacson sem kerülhette el: ő írta ugyanis az egykori Apple-főfejes önéletrajzát, mely már megjelenésének pillanatában az Amazon bestseller listájának dobogójára röppent. Annak is a csúcsára.

Ez természetesen nem Steve Jobs első sikere, amit halálát követően bezsebelhetett - vagyis amit valójában az Apple zsebelhetett be -; korábban már a London Games Conference eseményen is magához ragadta a "legek-lege" díjat, avagy a "Videojáték-ipar legmeghatározobb szereplője" plecsnit.
4 hozzászólás

Johnnnnny

8 éve, 5 hónapja és 8 napja

hogy ugrálnak egyesek a pánzszagra X)

válasz erre

Vendég

8 éve, 5 hónapja és 8 napja

engem már frankón irritál ez az egész. gusztustalan

válasz erre

Vendég

8 éve, 5 hónapja és 9 napja

Finoman szólva. Sokkal nagyobb emberek haltak már meg. Ő egy it-s figura volt, részt vett tök jó dolgokban, de az én életemet pl nem változtatta meg az iphone...

válasz erre

Vendég

8 éve, 5 hónapja és 9 napja

Kicsit sok belőle...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

drext0r_h profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaPajti24 profiljaRobi022 profiljaBvektor profilja