Stela címmel zseniális platformert jelentettek be a Halo: Infinite társfejlesztői

2019. március 12.
5.6851
Maniac profilja, adatai
Maniac
A SkyBox Labs csapata bár a háttérben úgy tudtuk, hogy minden erejével a Halo: Infinite munkálataival van elfoglalva, lévén ők a 343 Industries társfejlesztői, azonban a hírek szerint egy önálló projektre is volt erőforrásuk.

Ennek fényében bejelentették Stela című oldalnézetes platformerüket, mely várhatóan még az idén megjelenik PC-re és Xbox One-ra is, a főszerepben egy elveszett fiatal nővel, aki egy rejtélyes ősi világ végnapjaiba enged majd betekintést.

Az alkotás rendkívül hangulatos, északias és fagyos környezetet állít a középpontba, miközben minden pályán a túlélés lesz a központi feladatunk, hol a hideg, hol a fejtörők, hol félelmetes ellenfelek ellen harcolva, miközben misztikus városok, szellemjárta erdők és romok között járkálunk.

Az igencsak eredeti hatásokkal rendelkező Stela pontos megjelenési dátummal egyelőre nem rendelkezik még, de az alábbi kedvcsináló többet mond minden szónál.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

Mordorer

7 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ez igen hangulatos lett!

válasz erre
Stela
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljamarco profiljaImperator profiljarDAVE profiljaDav2377 profiljaXelosz profiljawazko profilja