Steelrising címmel jön a GreedFall alkotóinak legújabb játéka, mely egy alternatív francia forradalomba repít minket

2020. július 08.
1.3941
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Spiders Games csapata a Nacon Connect esemény részeként bemutatta legújabb alkotását, így kiderült, hogy a GreedFall után ismét valami különlegességen dolgoznak, mely Steelrising címmel egy alternatív francia forradalomba repít el minket.

A történet szerint XVI. Lajos korában annyira fejlett volt a technológia, hogy az uralkodó automatizált robothadsereget tartott fenn, akik képesek voltak még csírájában elfojtani a nagy forradalmat, de miután a király szintén robotikus párja, Marie-Antoinette látta, hogy mennyire szenved a nép, egy kis segítséggel lázadást szított, és olyan forradalmat csinált, amire nem volt még példa a történelemben.

A Steelrising a csapat korábbi alkotásaihoz mérten sokkal nagyobb hangsúlyt fektet a küzdelmekre, de lesz fejlődési rendszer, rengeteg különleges fegyver, sőt egy szabadon felfedezhető Párizs is vár ránk, mindez újgenerációs körítés társaságában. A Steelrising ugyanis már PC-re és next-gen konzolokra készül, de egyelőre nem tudni még, hogy mikor érkezik.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

muki

3 hónapja, 3 hete és 1 napja

Határozottan ígéretes, várom a további infókat!

válasz erre

Patrik94

3 hónapja, 3 hete és 1 napja

Tök jól hangzik, erre kiváncsi leszek!

válasz erre
Steelrising
nincs ár
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
Nacon Connect 2020
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja