Steel Battalion: Balance Board és egyebek

2008. december 29.
2.0761
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Xbox-os kemény madarak még élénken emlékezhetnek a Steel Battalion-féle fiaskóra, amit a Capcom követett el 2002-ben.

A produktum elhasalt a porban, ennek egyetlen fő tényezője volt, ami nem más, mint a 200 Dolláros vezérlő egység, amellyel a játék volt irányítható. A fizikai dashboard három kézi és egy lábbal pedálozható egységből állt össze egyetlen hatalmas és drága egésszé. A Steel Battalion egy vérbeli mecha-s cucc, amely most Wii-re tart.

A Capcom nem követi el ismét ugyanazt a hibát, és nem épít egy újabb monstrumot a játék vezérléséhez, adott anyagokkal dolgozik. Nem rég bejelentették, hogy adaptációt készítenek a Steel Battalion-ból, a Nintendo közkedvelt pénznyomdájára, és megtámogatják Balance Board, valamint WiiMote/Nunchuk, esetleg WiiWheel periféria kompatibilitással, a vertikális tankunk ezen, már létező alkalmatosságokkal lesz helyváltoztatásra, valamint cselekvésre bírható.

200 Dollár elverése helyett most megúszhatjuk 40-50 Dollárból a mecha-s kalandot, ami az irányítást illeti. Egyelőre semmi konkrétum, semmi közelebbi nem került a felszínre, így sűrű homályba burkolózik a várható megjelenése, annak időpontja, megcélzott régiói, egyebek. Ha érdemleges történik, visszatérünk rá mindenképp.
1 hozzászólás

Csokis

16 éve, 6 hónapja és 24 napja

Ejj, azért egy képet tehettetek volna a cikkbe a cuccról. mosolygó smiley Sebaj, találtam magamnak. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja