Steel Division: Normandy 44 - világháborús stratégiát fejlesztenek a Wargame alkotói

2017. március 03.
4.0421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sajnos elmúlt az az időszak, amikor minden bokorban második világháborús stratégiák termettek, éppen ezért nagyon örültünk annak, hogy az Eugen Systems és a Paradox Interactive munkatársai bejelentették a Steel Division: Normandy 44-et.

A kérdéses alkotással ugyanis a nagyszerű Wargame-sorozat alkotói egyenesen visszarepítenek minket a második világháborúba, hogy ott egy valós idejű stratégia keretein belül megismerhessük a világégés egyik legismertebb offenzíváját, mégpedig a normandiai partraszállást, illetve az azt követő eseményeket.

A Steel Division: Normandy 44 több mint 400 történelmileg hű egységgel érkezik, az egyjátékos kampány mellett pedig a többjátékos mókát sem hanyagolja, ezáltal akár 10v10 fős ütközeteket is átélhetünk majd benne.

A játék a Wargame-sorozatból megismert sajátosságokkal lesz felvértezve, így az Eugen-féle IRISZOOM grafikus motor jóvoltából a legkeményebb és legösszetettebb taktikákat is bevethetjük majd azáltal, hogy a csatateret egyfajta terepasztalként is lehetőségünk nyílik áttanulmányozni.

A Steel Division: Normandy 44 egyelőre még nem tudjuk, hogy mikor érkezik, de az biztos, hogy valamikor idén, kizárólag PC-re.

Nézd nagyban ezt a videót!



Steel Division: Normandy 44-et.'>
1 hozzászólás

1000feri

7 éve, 8 hónapja és 7 napja

Tudnak majd újat mutatni??

válasz erre
Steel Division: Normandy 44
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profiljaBotyi profilja