Steam: Nyári kiárusítás

2010. június 26.
2.2601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Vége a sulinak, végre valóban beköszöntött a nyár.
 

Mit is lehetne csinálni ilyenkor a sok szabadidővel? Például keresni valamilyen munkát, és legeltetni a tevéket, vagy segíteni világra hozni néhány kismalacot. Esetleg szimplán bebújni a hűvös szobába, és tolni valamilyen videojátékot. Utóbbit természetesen nem kevesen választják ezekben a hónapokban, és tisztában van ezzel a legnagyobb digitális disztribútor tulajdonosa, a Valve is. A srácok az utóbbi időben mélyen hallgattak, aminek egyenes következményeként számos fórumot panaszáradat sújtott, hogy már hónapok óta nem volt semmilyen épkézláb akció a Steamen.

Másfél nappal ezelőtt kiderült, bizony csak készültek a nagy dobásra, amelynek eredményeképpen a karácsonyi megmozduláshoz hasonló csábítással rukkoltak elő. Az olcsó napok június 24. és július 4. között kerülnek megrendezésre, amely időintervallum alatt néhol leheletnyi, ám többségében hatalmas kedvezményekkel turkálhatunk több száz játék között. A listát lehetetlen lenne felsorolni, egyszerűbb, ha mutatunk egy irányt, és rátok bízzuk a kínálat végigböngészését. Természetesen nem maradnak ki a mókából a különféle kiadók termékeiből összeállított pakkok, illetve a napi ajánlatok sem. Míg előbbiek konstansok, addig utóbbiak csak 24 órán keresztül érhetőek el, és az átlagosnál nagyobb kedvezményt biztosítanak. A váltás - magyar idő szerint - délután 6-kor történik, azaz a mostani adagot még közel 9 órán keresztül bogarászhatjuk. A mai nap olcsó cuccai:

Alpha Protocol - 33,49 euró
Aliens vs. Predator Classic 2000 - 0.75 euró
Galcon Fusion - 2,25 euró
Ghostbusters: The Videogame - 4 euró
Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City - 10,49 euró
Lead and Gold: Gangs of the Wild West - 5,10 euró
Resident Evil 5 - 9,50 euró
Serious Sam HD: Double Pack - 7,50 euró

(A kép a Resident Evil 5-ből van kiragadva.)
4 hozzászólás

richie8

8 éve, 20 napja

Arra a 75 centes AvP-re már rá is ugranék, ha még aktuális lenne az akció De pl. egy serious sam-re vagy resident evil-re sem sajnálnék ennyi pénzt, olcsóbban úgysem kapom meg sehol sem, de még ennyiért sem.

válasz erre

skyman

11 éve, 5 hónapja és 23 napja

Látom, tényleg nem libáért vették a papirukat a valve-nél. Ez mindenképp remek ötlet, és szerintem, jol is fog kamatozni nekik

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 5 hónapja és 23 napja

[Tiltott felhasználó!]

Lac

11 éve, 5 hónapja és 24 napja

Hoppá... gyönyörű leárazások vannak. Koránkelésemet meg is jutalmaztam egy CS: Source-szal

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaManiac profiljasmadi1968 profiljaBvektor profiljaiPet profilja