Steam: Ha hűséges vagy, olcsóbb a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

2010. február 13.
1.9011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Az ukrán játékfejlesztés zászlóshajójának tekinthető GSC Game World két remek játéksorozattal is megajándékozta a PC-s tábort: a Cossacks a 2000-es évek elejének egyik legjobb RTS-szériájaként vonult be a történelembe, míg az FPS-ek között szerencsét próbáló S.T.A.L.K.E.R.

elsősorban a hangulatával, és egy történelmi katasztrófa kiszínezett rémképével hódította meg a szíveket. Utóbbi franchise annyira fekszik mind a fejlesztőknek, mind a vásárlóknak, hogy a Call of Pripyat már a harmadik produktum mindössze 3 év alatt, amely S.T.A.L.K.E.R. cím alatt fogant.

Akit képes lázba hozni az ismételt csernobili kiruccanás, ráadásul még szokott vásárolgatni a Steamen is, bizonyára örömmel fogadja a népszerű digitális disztribútor újabb akcióját, amellyel ezúttal a hűséges játékosokat célozzák meg. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha a Steam accountunkon már megtalálható az előző két S.T.A.L.K.E.R. közül az egyik, akkor 19,99 euró helyett mindössze 9,99 euróért (kb. 2700 forint) juthatunk hozzá a harmadik felvonáshoz. Ez talán nem egy vészes feltétel, tekintve, hogy a karácsonyi árleszállítási dömpingben 2 euróért dobálták a Shadow of Chernobylt, míg a Clear Sky sem volt sokkal drágább. A Pripjatyba induló vonatra itt vehetitek meg a jegyet.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profilja