Steamen is megjelenik a Command and Conquer 4: Tiberian Twilight

2010. március 11.
1.6541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
#kep1A cím megérdemel néhány másodpercnyi hatásszünetet, így ha ez nem történt volna még meg, olvassuk el újból és figyelmesen.

A Steam és az Electronic Arts játékuk ugyanis nem létidegenek egymástól, szinte minden régebbi EA cím megtalálható a Valve digitális disztribúciós rendszerén, ám arra ritkán van példa - elsősorban az EA Store miatt -, hogy egy nagy húzócím, mint például a legújabb Command & Conquer epizód, már a debütáláskor jelen legyen az említett terjesztőhálózaton. Mindig van azonban egy első eset!

A Twitteren megjelent EA_APOC forrás hívta fel rá a nagyvilág figyelmét, hogy teljesen hivatalos, a Command & Conquer 4: Tiberian Twilight megjelenik Steamen is. Természetesen mondani bárki mondhat bármit, de ellátogatva a Valve rendszerére, valóban megtalálhatjuk a kínálatban a programot, amely az eredeti tervek alapján, március 16-tól aktiválható, tehát jelen pillanattól számolva még 5 nap, és 11 óra van hátra addig. Arról sajnos nem szólt a fáma, hogy a boltba kerülő, dobozos verziók élvezni fogják-e a Steamworks előnyeit és hátrányait, de az Electronic Arts korábbi nyilatkozatai miatt - folyamatos internetkapcsolat, stb. - ez jelenleg kizárható. Feltehetően a cég csak egy újabb csatornán szeretné népszerűsíteni alkotását, aminek biztosan sokan örülnek majd.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja