Steam: Elindult a DLC mánia

2009. március 18.
1.6551
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Pár évvel ezelőtt még azt sem tudtuk, hogy mi az a DLC, ma pedig már a csapból is ez folyik, és sokszor néhány egyszerű pályáért is képesek elkérni pénzt a játékfejlesztők, csak azért, mert DLC-nek hívják.

Tisztelet a kivételnek, rengeteg hasznos letölthető tartalom is létezik, ilyen például a konzolokon létező legutóbbi GTA IV kiegészítés, de a múltból is fel lehetne hozni a Mass Effect Bring Down The Sky darabját, hogy csak ezt a kettőt emeljük ki a sok kiválóság közül.

A Steam, amelyről eddig szinte csak jókat mondhattunk, most meglátta a letölthető tartalmak üzletét, és úgy gondolta, hogy a rendszerükön megjelenő játékokhoz in-game kiegészítéseket kell kreálni, amikért még pénzt is fognak kérni, legyen szó akár egyetlen pályáról, akár egy több órás új történeti vonalról.

A DLC mánia első Steam-es képviselője a The Maw című platformer, hozzá kívánnak először néhány új pálya képében in-game kiegészítést adni, aminek a játék illetékesei örülnek, hiszen (pénzért) bármikor újabb tartalmakat tudnak adni a fanatikusoknak.

A szerencse az, hogy a mini-expanziók, vagy újabb tartalmak megvásárlása nem kötelező, de ezentúl már nagy valószínűséggel minden Steam-el kapcsolatos játékhoz készülni fognak, amibe vagy beletörődünk, vagy nem.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja