Steam: 50%-kal olcsóbb a Left 4 Dead a hétvégén

2009. február 14.
2.0641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Újabb hétvége, újabb akció a Steamen.

Már megszokhattuk ezt a menetrendet, ennek megfelelően izgatottan várjuk a péntekeket, hátha egy régi kedvencünket, netán új szerelmünket akciózza le a Steamet működtető Valve. A mostani péntek nevezetes nap volt, hiszen a naptár 13-at mutatott, amely számnak az utolsó munkanaphoz való kötődése mindenki számára ismert. A Valve srácai úgy gondolták, hogy méltóképpen megünneplik ezt az eseményt. Húztak egy merészet, és vasárnap éjfélig 50%-kal csökkentették legújabb játékuk, a Left 4 Dead árát.

Az alkotásnak már több ezer karaktert szenteltünk, jelen voltunk fejlődésének szinte összes állomásánál, írtunk róla alapos tesztet, amelyben nyugodt szívvel ajánlottuk mindenkinek, aki csak egy kicsit is oda van a zombikért vagy az akciódús kooperatív játékmenetért.

Ha valami csoda folytán még nem szereztétek be eme programot, akkor most éppen itt az ideje. Ehhez nem kell mást tennetek, mint belépni a Steam nevezetű alkalmazásba, örömmel konstatálni, hogy a korábbi 44,99 eurós ár helyett 22,49 euróért (kb. 6800 forint) belevághattok a város élőhalott-mentesítésébe, kicsengetni a zsét, telepíteni a játékot, végül elkezdeni a kalandokat.

Ha bizonytalanok vagytok, hogy jó helyre kerül-e a zsebpénzetek, akkor a döntés megkönnyítéséhez ajánlom szíves figyelmetekbe Lac kollégám már említett értekezését. Ráadásul azt se feledjétek, hogy hamarosan ingyenes DLC érkezik a Left 4 Deadhez.
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 5 hónapja és 26 napja

kiráj

válasz erre
Left 4 Dead
10.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja