STCC: The Game mozgó anyag gördült be

2008. szeptember 20.
11.5221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A tegnapi információs halmaz után újfent hallatott magáról a svéd autószimulátor-gyártó stúdió, a SimBin, legújabb üdvöskéje, az STCC: The Game.

Ezúttal egy bő másfél perces videót postáztak a világhálóra a kedves fejlesztők, amelyben versenypályákon játszódó izgalmas jeleneteknek lehetünk tanúi. Megcsodálhatjuk az élethűen kidolgozott verdákat, néhány előzést, apróbb technikai hibát, és az alkotásban szereplő pályák térképét gyors egymásutánban.

Érdemes megemlíteni a zenét is, amelyet a szintén svéd Mustasch nevű metál bandának köszönhetünk. A végleges játékban is az ő dallamaik csendülnek majd fel, legnagyobb örömömre.

A STCC: The Game hamarosan elérhető lesz a Steam rendszeren keresztül a világ minden tájékán. Ezzel szemben boltokban csak bizonyos országokban (skandináv és más európai országok) érdemes keresnünk - a SimBin döntése értelmében.

A játék, nevéből is adódóan, a svéd túraautó bajnokság küzdelmeit dolgozza fel, természetesen eredeti csapatokkal, festésekkel és vezethető járművekkel - ahogyan ezt már megszoktuk a fejlesztőktől. Bónuszként bekerült a Camaro Cup is, amelyben a versenyzők Chevrolet Camaro Z28-asokat terelgetve igyekeznek minél előbb átgurulni a célvonalon.

Aki szereti a szimulátorosabb, valósághoz közelebb álló autós alkotásokat, azoknak mindenképpen érdemes belenézniük a demóba, és ha az elnyerte tetszésüket, akkor elgondolkodniuk a teljes változat beszerzésén.
Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

3 hozzászólás

Vendég

7 éve, 2 hónapja és 25 napja

Vendég írta:
hát milyen te barom?
****
huhhd


válasz erre

Vendég

7 éve, 5 hónapja és 27 napja

Vendég írta:
nem is mozgo kep
hát milyen te barom?

válasz erre

Vendég

7 éve, 9 hónapja és 8 napja

nem is mozgo kep

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaLaci721 profiljawazko profilja