Star Wars: The Old Republic: Jövő szeptemberben érkezik?

2009. augusztus 12.
1.6711
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A világ egyik talán legismertebb univerzumát feldolgozó Star Wars: The Old Republic MMO-ról érdekes pletykák láttak napvilágot a mai napon.

Jó előre szögezzük le, hogy nem beszélhetünk konkrétumokról, tehát az elhangzottakat senki ne vegye készpénznek, de a játék francia rajongói oldala úgy tudja, hogy a Star Wars: The Old Republic masszívan többjátékos alkotás már a jövő év szeptemberében megérkezhet a boltok polcaira. Hogy mindezt honnan tudjak? Állításuk szerint megbízható forrásból értesültek erről az információról, méghozzá egy LucasArts dolgozótól, aki csak és kizárólag velük osztotta meg az örömteli tényeket.

Természetesen sem a LucasArts, sem a fejlesztések nagyobb részét végző BioWare (akik miatt nagyon érdemes lesz várni a projektet) nem erősítette meg ezt a megjelenési dátumot, mindenesetre a béta teszteléseket is beleszámolva, bizony nem elképzelhetetlen a történet. Készpénznek mégse vegyük az elhangzottakat, hiszen egy ekkora projekt esetében az a minimum, hogy az illetékesek kürtölik világgá az eseményt, méghozzá síppal, dobbal, nádi-hegedűvel.

Amíg egy zárt béta tesztről sincs konkrét információnk, addig talán korai is találgatni a játék megjelenéséről, de aki úgy gondolja, bátran higgyen csak a jövő év szeptemberben, ha már ezek a francia fenegyerekek így tudják...

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja