Star Wars: The Old Republic: Advanced Class System és némi médiaanyag

2010. május 16.
3.5421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Star Wars: The Old Republic a közeljövő talán legígéretesebb MMORPG-je, hiszen a Star Wars címke még mindig igen jól cseng, hasonlóan a BioWare nevéhez, akik két Mass Effecttel és a Dragon Age-dzsel bizonyították, hogy nem felejtettek el játékot alkotni.

A második, többjátékos élményekre kihegyezett Star Wars videojáték (az első a Star Wars: Galaxies volt) a jelenlegi becslések alapján 2011 tavaszán jelenik meg, amely egy eléggé széles időintervallum, ám kiindulópontnak ideális. Tegnap már mutattunk két videót (Medal of Honor, Dead Space 2), amelyek az Electronic Arts londoni buliján készültek, amelyről természetesen a The Old Republic sem hiányozhatott.

A kamera elé Daniel Erickson vezető író állt, aki számos érdekes, ám többségében már ismert információt csepegtetett el a produktumról. Ennek ellenére az érdeklődőknek határozottan érdemes megtekinteni a videót, hiszen néhány apróság még így is újdonságként hathat. A mozgókép mellé érkezett 5 darab screenshot is, amelyek különféle bolygókon tébláboló különféle karaktereket ábrázolnak.

Nem maradhat ki a szórásból egy igazi frissesség sem, mégpedig az Advanced Class System (a magyarosításától ezúttal eltekintenénk), amelyről most lebbentették fel a fátylat. Ez teszi lehetővé a további specializálódást, azaz ha kalandjaink során elértünk egy kellően magas szintet, akkor választhatunk, hogy milyen irányban szeretnénk továbbfejleszteni a karakterünket. Két irányt kínálnak fel, és alaposan meg kell fontolnunk a döntést, ugyanis akármelyik útra lépünk, a másik végérvényesen lezárul előttünk. Nem meglepő módon ezzel a rendszerrel új skillek tömege is jár, amelyek - az illetékesek állítása szerint - hozzásegítenek ahhoz, hogy pontosan azt a szerepet játsszuk a világban, amelyet megálmodtunk magunknak. A választás után három új képességcsomagot kapunk, amelyek közül kettő csak a választott Advanced Class számára érhető el, ám a harmadik közös, azaz akárhogy is döntünk, mindenképpen megkapjuk.
#tv#

Star Wars: The Old Republic: Advanced Class System és némi médiaanyag - 2. kép


Star Wars: The Old Republic: Advanced Class System és némi médiaanyag - 3. kép


Star Wars: The Old Republic: Advanced Class System és némi médiaanyag - 4. kép


Star Wars: The Old Republic: Advanced Class System és némi médiaanyag - 5. kép


Star Wars: The Old Republic: Advanced Class System és némi médiaanyag - 6. kép

1 hozzászólás

skyman

15 éve, 1 hónapja és 18 napja

Idáig még nem játszottam egyetlenegy Star Wars-os játékkal, de mostmár egyre nagyobb érdeklödés veti fényét a játékra.
És sokan dicsérik, gondolom akkor csak nem lehet rossz.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja