Star Wars: The Force Unleashed

2008. május 19.
2.7051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Talán van olyan élő és lélegző ember a földön aki hozzám hasonlóan ne szeretné a Star Wars univerzumot? Nehezen tudnám elképzelni, a Csillagok Háborúja egy olyan gigantikus klasszikus, amit egyszerűen képtelenség nem szeretni.

Nem tudom nekem hogy jött össze, születési rendellenesség lehet, az orvos nem diagnosztizálta én meg ugye nem is kezeltettem. De félre a tréfával, hamarosan ismét eljön a fanok ideje, már csak hónapokban, hetekben számolunk visszafelé.

Érkezik ugyanis szeptember végefelé a Star Wars: The Force Unleashed, mely teljes pályás letámadást intéz konzolos fronton, kivétel nélkül tiszteletét teszi valamennyi aktuális masinán és ez bizony üdvözlendő a rajongók számára. Beülhetsz a hatalmas LCD kijelződ elé és a suliba, melóhelyre is cipelheted a handheld változatoknak hála. A történet egy eddig nagyrészt fel nem dolgozott érában játszódik majd, valahol a Star Wars: Episode III Revenge of the Sith és a Star Wars: Episode IV között.

A sztori egy Darth Vader kezei alatt tanonckodó, titkos "inasról" szól, akit mi magunk fogunk irányításunk alá vonni, hogy kiírtsuk vele a fennmaradt Jedi kolóniát. A sztori alatt négy különböző bolygón is megfordulunk majd, bemutatva szédületes tudásunkat. A játék történetében és életre keltésében a nagymester, George Lucas is közreműködött, így már nagy baj nem lehet. A fejlesztési munkálatokat természetesen a Lucasarts végezte, melyből alant máris vehettek egy testes mintát elemzésre, majd irány a bolt, tudjátok, szeptemberben. Az erő legyen Veletek.

A képek a PlayStation 3-as verzióból lettek kiollózva.


Star Wars: The Force Unleashed - 2. kép


Star Wars: The Force Unleashed - 3. kép


Star Wars: The Force Unleashed - 4. kép


Star Wars: The Force Unleashed - 5. kép


Star Wars: The Force Unleashed - 6. kép


Star Wars: The Force Unleashed - 7. kép


Star Wars: The Force Unleashed - 8. kép


Star Wars: The Force Unleashed - 9. kép

1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 26 napja

Az első rész nekem jobban tetszett mint a második, személy szerint.

válasz erre
Star Wars: The Force Unleashed
12.590 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja