Star Wars: Battlefront III: Merre tovább?

2008. december 30.
4.9831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Star Wars: Battlefront harmadik és talán legjobban várt epizódja sajnos elég kétséges állapotba került, hiszen, mint tudjuk a Free Radical Design nevű stúdió, elég komoly gondokkal küzd.

Bár a stúdió még nem ásta el magát teljesen, jelen pillanatban is segítséget keresgélnek egy kis befektetett tőkében, amit reméljük, hogy meg is találnak, hiszen a Star Wars: Battlefront harmadik epizódját elég nagy vétek lenne elvenni a kedves játékosoktól. A játék készültéről és létezéséről keringtek pletykák, még a nem létezéséről is, de most érkezett valami ami alátámasztja az ellenkezőjét.

Napvilágra került ugyanis néhány renderelt kép, hogy ilyen szép magyar szót használjak, amikről ugyan nem derül ki semmi magáról a játékról, de a készültét mindenképpen alátámasztják. A képeken két karaktert és felépítésüket nézhetjük meg, gyengébbek kedvéért az úriember maga Han Solo, a hölgy pedig Sahra The Bounty Hunter, akik kulcsszereplők lesznek (vagy lettek volna?) a Star Wars: Battlefront III történetében.

Az a bizonyos út, hogy merre vezet tovább sajnos nem tudni, reméljük a Free Radical Design összeszedi magát és a TimeSplitters 4 mellett gőzerővel ráhajtanak majd a Battlefront harmadik részére is. Most pedig lássuk azokat a bizonyos képeket:


Star Wars: Battlefront III: Merre tovább?  - 2. kép


Star Wars: Battlefront III: Merre tovább?  - 3. kép


Star Wars: Battlefront III: Merre tovább?  - 4. kép


Star Wars: Battlefront III: Merre tovább?  - 5. kép
3 hozzászólás

Vendég

9 éve, 8 hónapja és 9 napja

Én tudok V a kérdésedre 2010 március kb. De én sok mással játszok pl. HALO 3 nagyon jo és sok van benne

válasz erre

Vendég

10 éve, 5 hónapja és 8 napja

Sajnos még az sem biztos, hogy kiadják.
Most még senki nem tud semmit.
Az egyetlen dolog,m amit tehetünk, hogy várunk.

válasz erre

Vendég

10 éve, 5 hónapja és 8 napja

Mikorra várható a Star Wars Battlefront 3 megjelenése?????

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljaWickedSick profiljaManiac profiljamarco profiljaImperator profiljatotyak profiljaMarduk profiljaHellblade profiljaNeurotic profiljagery1113 profilja