Star Trek Online: Megelevenedik a jövő múltja

2009. október 18.
2.9931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Most, hogy a Cryptic Studios letudta a Champions Online munkálatait, teljes mellszélességgel a következő megoldandó projektre, azaz a Star Trek Online-ra koncentrálhat.

A 2010. elején (egyes üzletek szerint február 2-án) érkező produktum természetesen az MMORPG kategóriában áll rajthoz, és várhatóan hatalmas harcokat fog vívni az előfizetők kegyeiért a hasonló stílusú, szintén közkedvelt univerzumokat felkínáló ellenlábasaival, amelyek a Star Wars: The Old Republic, illetve a Stargate Worlds neveket viselik magukon.

A BioWare gyermekével ellentétben a Star Trek Online-nal nem futhatunk össze minden sarkon, éppen ezért is örömteli, amikor sikerül róla némi friss anyagot elcsípnünk, mint amilyen a lenti videó is. A játék 2409-ben játszódik, 30 évvel a 10. Star Trek mozifilm, a Nemesis képkockái után. Természetesen az esztendők nem láblógatással teltek, hanem komoly események zajlottak galaxis-szerte. Ezekkel ismertetnek meg minket a fejlesztőcsapat tagjai, egészen pontosan 2392-ig jutunk előre az idő vonalán, a fennmaradó 17 év történéseit pedig majd egy másik alkalommal mutatják be a srácok. Érdemes a képekre is figyelni, amelyek már a játék motorjával készültek, és valószínűleg közel állnak ahhoz a grafikai szinthez, amely a végleges produktumban is ránk mosolyog majd.
Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
nincs még hozzászólás

Star Trek Online
10.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

GamePlay profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaBvektor profiljarDAVE profiljatotyak profilja