Star Trek Online: Konzolokra is érkezik

2008. július 28.
1.9851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Cryptic megerősítette végre annak tényét, hogy a készülő, Star Trek univerzumban játszódó MMORPG nem lesz PC exkluzív, a produktum konzolokon is napvilágot lát majd.

Megnyílt a játék hivatalos weblapja is, amely máris fogadja a kíváncsiskodó szemlélődőket, a linket odabent élesítettük, tessék hamar lecsekkolni. A Star Trek Online-ban a Starfleet csapatához csatlakozhatunk majd, hogy felfedezzük galaxisunk titkait, érdekességeit és még annak határain túlra is merészkedhetünk majd.

A játék egy masszív online multiplayer anyag lesz, amelyet immáron a konzol tulajdonosok is várhatnak sok szeretettel, hiszen megerősítést nyert, hogy az érkező cím nem lesz PC exkluzív, mint azt korábban tudtuk, hittük. A Star Trek Online a Cryptic Engine-re épül, amely a remélhetőleg elsőosztályú látványvilágért fog felelni. Kosztumizálható hajók és karakterek várják a játékosokat a Klingon Empire-ből, valamint a United Federation of Planets-ből.

Konkrét megjelenési dátumról nem tudunk, ám további információk birtokába juthattok, továbbá megleshetitek az első screenshot-okat is a játékról, ha az alábbi linkre klikkeltek és alaposan körülnéztek a frissen megnyílt, hivatalos weboldalon. Nem egy két napos móka lesz az anyag, ebben hosszú időre elmerülhetnek majd a stílus és a Star Trek rajongói.

Star Trek Online Official Website
nincs még hozzászólás

Star Trek Online
10.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljatibormolnar205 profilja