Star Trek Online: A közeli- és a távolabbi jövő tervei

2010. május 23.
1.8981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Star Trek Online már közel 4 hónapja jár köztünk, boldogítja az űrutazás rajongóit, és egy határozottan életképes alternatívát nyújt a fantasy díszletektől megcsömörlött MMORPG-rajongók számára.

A produktum már a megjelenésekor is tekintélyes mennyiségű tartalommal volt ellátva, ám a Cryptic Studios roppant szimpatikus módon egy pillanatig sem feledkezik el a játékról, és folyamatosan szállítja hozzá az újabb és újabb bővítményeket. Hosszú távon ez a stratégia kifizetődő lehet, hiszen az előfizetők folyamatosan új kihívásokkal, új lehetőségekkel találkoznak, így kevésbé unják meg a végtelen űr által nyújtott kalandokat. A fejlesztőcsapat természetesen továbbra is elkötelezett a rendszeres frissítés mellett, és most a fanatikusok előtt is felfedték a jövő terveit.

A következő körben olyan okosságokat fognak beépíteni, mint az Accolade System, azaz elismerés rendszer, amely gyakorlatilag az achievmenteket fogja kezelni, megjeleníteni. A Squad System lehetővé teszi, hogy olyan játékosokkal is társuljunk, akik nem a mi szintünkön állnak. Ezen kívül a kezelőfelület és az erőegyensúly is finomításon esik át, és a folyton készültségben álló bogarak is kapnak egy nagy adag rovarirtót.

Az alkotás a jelenleg a Season 1 állapotban tart, amely előrevetíti azt, hogy előbb-utóbb lesz Season 2 is. Ebben kapunk minijátékokat, amelyekkel a hajónk fedélzetén, illetve különféle bolygókon tölthetjük el időnket. A Föderáció oldalán álló játékosok új diplomáciai lehetőségeket kapnak, amelyekkel kevésbé kell majd a tűzerejükre hagyatkozniuk. Ehhez jó pár küldetés is fog csatlakozni. Emellett frakciófüggetlen epizódok és klingonokra kihegyezett epizódok érkeznek, minden héten új tartalmakra számíthatunk, a hajóbelsők átalakításon esnek át, és ez még csak néhány a sok várható update közül. Mindez még július vége előtt elérhetővé válik.

A Season 3 még eléggé a távoli jövő, ám a készítők már elkezdték gyártani az ötleteket hozzá. Esélyes egy új játszható faj felbukkanása, és felhasználók által készített tartalmak hozzáadása a játékhoz. A hivatalos fórumon lehet javaslatokat tenni, hogy mit látnánk szívesen, és a srácok minden épkézláb ötletet megvizsgálnak.
Star Trek Online már közel 4 hónapja jár köztünk, boldogítja az űrutazás rajongóit, és egy határozottan életképes alternatívát nyújt a fantasy díszletektől megcsömörlött MMORPG-rajongók számára.'>
1 hozzászólás

DNS

15 éve, 1 hónapja és 12 napja

Vajon miért van egy olyan érzésem, hogy ez is kb. olyan sikeres lesz, mint a Star Wars Galaxies?meglepett smiley

válasz erre
Star Trek Online
10.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja