Star Ocean: The Last Hope: Tavasszal érkezik a lokalizált kiadás

2009. január 30.
1.6011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
John Yamamoto ismét megnyilvánult és amikor ez történik, az legtöbbször jó nekünk.

A Square Enix fejese megerősített hitünkben és elárulta, hogy bár később kapjuk kézhez a legújabb Star Ocean epizódot, mint a két, fő NTSC régió, legkésőbb tavaszig nálunk is tiszteletét teszi a szerepjáték sikervárományos. Japánban és Amerikában egyaránt februárban ünneplik a játék premierjét, mi egy-két, maximum három hónapos lemaradással követjük őket, ez már hivatalos.

Pontos dátum sajnos továbbra sem ismert, a tavasz ami egyelőre konkrét. A teljes mértékben lokalizált verzióban (is) csapat orientált küzdelmekre, valós idejű harcrendszerre, valamint négy fős party tagokra számíthatunk. A játék Xbox 360 exkluzivitást élvez, és ez az első olyan epizód a sorozatban amely nem Nintendo és/vagy Sony konzolon jelenik meg, sokak óriási bánatára.

A játékot a tri-Ace csapata hozta össze és aki most kívánna belépni a sorozatba, annak annyit érdemes tudnia, hogy egy vérbeli, japán, sci-fi szerepjátékkal áll szemben, ennek fényében tessék meghozni a döntést, a megvásárlása előtt. A széria fanjai pedig már csak arra várnak, hogy élőben is megpillantsák, amit kívülről fújnak, a Square Enix gondozásában piacra kerülő remekről.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja